Annonce
Assens

Sæsonstart i Det Røde Pakhus i Assens

Vestfyns Teater rykker en af efterårssæsonens forestillinger til et nyt sted; nemlig Det Rød Pakhus på havnen i Assens. PR-foto

Der åbnes med det musikalske drama "Flygt", der tager udgangspunkt i Poul Henningsens og Arne Jacobsens fælles flugt i en robåd over Øresund i 1943.

Vestfyns Teater tager lørdag 25. august hul på sæson 18/19 med både nyskrevet og klassisk dramatik af danske og udenlandske dramatikere og med en lang række kendte skuespillere.

Til klassikerne hører "Peer Gynt" med bl.a. Preben Kristensen, Cyron Melville og Anette Støvelbæk. En anden klassiker, "King Lear", kommer i en ny og spændende opsætning af Teatret Møllen med Ole Sørensen, som mange husker fra "En mand, der hedder Ove", i hovedrollen.

Nyskrevet er bl.a. "Livet - hvor svært ka´ det være?" med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard. "Præsidentinderne" er ikke ny men fra 1990 og næsten en klassiker. Det er Det Kgl. Teater, der kommer med denne vanvittige og groteske komedie med Karen-Lise Mynster, Kirsten Olesen og Stine Schrøder Jensen.

Som noget nyt spilles en forestilling i Det Røde Pakhus på havnen i Assens. Det er et musikalsk drama "Flygt", der tager udgangspunkt i Poul Henningsens og Arne Jacobsens fælles flugt i en robåd over Øresund i 1943. Forestillingen har her i sommer spillet flere steder, bl.a. på Furesøen, og har fået meget flotte anmeldelser.

- Start sæsonen med en anderledes og spændende teateroplevelse lørdag d. 25. august kl. 13.15. Forestillingen slutter 14.30, så der er også tid til at deltage i Assens Handelsstandsforening store, årlige arrangement Omvendt Grænsehandel, der løber af stablen netop denne lørdag, lyder opfordringen fra Vestfyns Teater.

Se hele sæsonprogrammet på vestfynsteater.dk eller i sæsonbrochuren, som ligger på biblioteker og i mange butikker i hele Assens Kommune.

Annonce
Preben Kristensen spiller med i Per Gynt, som Vestfyns Teater præsenterer i løbet af efteråret. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce