Annonce
Middelfart

Sæsonpremiere lørdag: Middelfart HK har store forventninger og nye trænere på sidelinjen

Træner Torben Sørensen skal sammen med Ole Andersen i den kommende sæson være assistenttræner for KIF Kolding, samtidig med at han skal lede Middelfart HK's herrehold til toppen af 3. division. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Når Middelfart HK's herrehold lørdag tager hul på den nye sæson, er det med målet om at spille med i toppen af 3. division.
Annonce

Nordvestfyn: Middelfart HK får kamp til stregen, når klubbens herrehold lørdag 19. september skyder gang i den nye sæson i 3. division på hjemmebane.

Modstanderen hedder Tønder, og dem tabte Middelfart HK til to gange i sidste sæson.

Ikke desto mindre går klubben ind til deres blot anden sæson i 3. division med stor tro på tingene, fortæller klubformand Jacob Sandberg.

- Vi går ind til en sæson, hvor målsætningen absolut er at ligge i toppen af 3. division, siger han.

- Vi har absolut spillermaterialet til det. Sådan set også til at spille med i 2. division, men så er der meget, der skal flaske sig. Men tager vi spillerne én for én, er jeg ikke i tvivl om, at vi godt kan være med der, lyder det fra klubformanden.

Jacob Sandberg forudser en sæson, som man, ja, ikke kan forudsige, eftersom coronaen stadig ligger og truer. Og så er der jo skader, som det også er svært at kalkulere med.

Annonce

Nyt trænerteam

Truppen har i optakten til sæsonen været ramt af skader - også på nøglepositioner. Men det er ifølge Jacob Sandberg ved at lysne, og holdet er klar til at gå på banen til sæsonpremieren.


Vi går ind til en sæson, hvor målsætningen absolut er at ligge i toppen af 3. division.

Jacob Sandberg, formand Middelfart Håndboldklub


Og når de gør det, er det med to nye trænere på sidelinjen. En klubmand, Ole Andersen, der indtil nu har trænet U9-drengene og ikke mindst den tidligere ligaspiller og toptræner Torben Sørensen, som Middelfart HK skrev kontrakt med i foråret.

Han er i mellemtiden blevet ansat som assistenttræner i KIF Kolding. Jacob Sandberg er glad på Torben Sørensens vegne, og selvom træneren i den kommende sæson er tilknyttet to hold, vil Torben Sørensen stadig være med i Middelfart så meget, det kan lade sig gøre.

- Indtil videre har vi Torben stadig, og det drømmer vi om, at vi har lidt endnu, siger han og fortæller, at det kan afhænge af, hvordan KIF Kolding klarer sig i landets bedste række.

Jacob Sandberg mener, at de to nye trænere blandt andet skal have ændret nogle ting i forhold til sidste sæson, hvor der ifølge Jacob Sandberg blev spillet for individualistisk.

- Jeg forventer, at de (trænerne, red.) lige præcis kan det, som vi manglede sidste år: At de kan få ro på truppen. Spillerne er midt i tyverne, og de er dygtige håndboldspillere, men at få dem sammen som et hold er de to træneres vigtigste opgave, og det er det, der vil afgøre, hvor vi ender i rækken, siger Jacob Sandberg.

Sæsonens første kamp spilles lørdag klokken 15 i Lillebæltshallerne.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce