Annonce
Nordfyn

Særslev Blik og VVS flytter - men ikke så langt

Søren Andersen flytter Særslev Blik og VVS til den tidligere stolefabrik på Slagstrupvej 20 fra den 1. februar. Foto: Thomas Gregersen
Den første februar rykker Særslev Blik og VVS fra Hemmerslev 45 til Slagstrupvej 20, hvor gas- og vandmester Søren Andersen overtager produktionshaller og beboelse fra Flemming og Ulla Brunse.

Særslev: Rent geografisk er afstanden ikke så stor, når Særslev Blik og VVS fra 1. februar flytter ind i den tidligere stolefabrik på Slagstrupvej. Men forandringen for mester Søren Andersen og hans ansatte bliver enorm.

- Vi får al den plads, jeg altid har drømt om. Mere end dobbelt så meget som vi råder over i dag, så der bliver både til værksted, lager og nogle fine kontorforhold. Vi har været glade ved at bo til leje ved Henning og Finn Lund, men nu var chancen der. For mig selv betyder det, at jeg kan gå ud af vores private hoveddør og stå inde på værkstedet med nogle få skridt. Det samler tingene også i forhold til Anita og vores hunde, fortæller Søren Andersen.

Sammen med de tidligere produktionshaller overtager Søren Andersen også Nordfyns Boksudlejning, der ligger i den ene hal.

- Det eneste er, at vi skifter navn fra Nordfyns Boksudlejning til Særslev Boksudlejning. Men udover navnet vil kunderne ikke mærke nogen forandringer. Det hele vil blive ført videre under præcis de samme vilkår, fortæller Søren Andersen.

Eneste forandring for boks-kunderne bliver, at der nu altid er mulighed for at henvende sig på kontoret og få hjælp eller leje et nyt rum, inden for den almindelige arbejdstid.

Søren Andersen har ledt efter den rette ejendom i nogle år og var ikke i tvivl, da tømrermester Flemming Brunse ønskede at sælge den tidligere fabrik.

Annonce

Ud af barndomshjemmet

For Søren Andersen bliver det privat et farvel til Jullerup, hvor han har boet hele sit liv og i sin tid overtog sit barndomshjem.

- Det bliver da lidt mærkeligt efter at have levet alle mine 42 år i det hus. Der er mange minder, men vi er glade for, at vi har fået muligheden og både jeg og Anita glæder os så meget til at komme ind i det nye, fortæller han.

Særslev Blik og VVS har ud over Søren Andersen selv også fire svende og en fast mand på kontoret.

Det bliver kun adressen der ændrer sig i forhold til kunderne. Bemandingen er den samme og telefonnumre og hjemmeside fortsætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lynfrosten giver nye muligheder

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

112

Flotte fjordhuse i første parket

112 For abonnenter

Avisen undersøger efter debat: Politiet sigter flere og er hurtigere fremme

Annonce