Annonce
Nordfyn

Særslev Blik og VVS flytter - men ikke så langt

Søren Andersen flytter Særslev Blik og VVS til den tidligere stolefabrik på Slagstrupvej 20 fra den 1. februar. Foto: Thomas Gregersen
Den første februar rykker Særslev Blik og VVS fra Hemmerslev 45 til Slagstrupvej 20, hvor gas- og vandmester Søren Andersen overtager produktionshaller og beboelse fra Flemming og Ulla Brunse.
Annonce

Særslev: Rent geografisk er afstanden ikke så stor, når Særslev Blik og VVS fra 1. februar flytter ind i den tidligere stolefabrik på Slagstrupvej. Men forandringen for mester Søren Andersen og hans ansatte bliver enorm.

- Vi får al den plads, jeg altid har drømt om. Mere end dobbelt så meget som vi råder over i dag, så der bliver både til værksted, lager og nogle fine kontorforhold. Vi har været glade ved at bo til leje ved Henning og Finn Lund, men nu var chancen der. For mig selv betyder det, at jeg kan gå ud af vores private hoveddør og stå inde på værkstedet med nogle få skridt. Det samler tingene også i forhold til Anita og vores hunde, fortæller Søren Andersen.

Sammen med de tidligere produktionshaller overtager Søren Andersen også Nordfyns Boksudlejning, der ligger i den ene hal.

- Det eneste er, at vi skifter navn fra Nordfyns Boksudlejning til Særslev Boksudlejning. Men udover navnet vil kunderne ikke mærke nogen forandringer. Det hele vil blive ført videre under præcis de samme vilkår, fortæller Søren Andersen.

Eneste forandring for boks-kunderne bliver, at der nu altid er mulighed for at henvende sig på kontoret og få hjælp eller leje et nyt rum, inden for den almindelige arbejdstid.

Søren Andersen har ledt efter den rette ejendom i nogle år og var ikke i tvivl, da tømrermester Flemming Brunse ønskede at sælge den tidligere fabrik.

Annonce

Ud af barndomshjemmet

For Søren Andersen bliver det privat et farvel til Jullerup, hvor han har boet hele sit liv og i sin tid overtog sit barndomshjem.

- Det bliver da lidt mærkeligt efter at have levet alle mine 42 år i det hus. Der er mange minder, men vi er glade for, at vi har fået muligheden og både jeg og Anita glæder os så meget til at komme ind i det nye, fortæller han.

Særslev Blik og VVS har ud over Søren Andersen selv også fire svende og en fast mand på kontoret.

Det bliver kun adressen der ændrer sig i forhold til kunderne. Bemandingen er den samme og telefonnumre og hjemmeside fortsætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce