Annonce
Odense

Sårbare unge får ny hjælp

Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister, nu bl. a. direktør for Headspace, som arbejder med unge i krise, med ondt i livet. Han var til projektets et-års fødselsdag i Odense. Her i baghuset, hvor organisationen holder til. Foto: Ivar Juel Nordentoft

Headspace bliver tilknyttet en mentorordning. Samtale-terapi udvides med satspulje-millioner

Annonce

Odense: Headspace i Vestergade har med en ny mentorordning fået en ekstra berettigelse. Der rækkes en hjælpende hånd ud til psykisk sårbare unge med misbrugsproblemer.

Det er formålet med den mentorordning på rådgivningscentret Headspace, som Psykiatrien i Region Syddanmark og Odense Kommune har fået støtte til i form af to mio. kr. fra satspuljemidler.

Headspace er et initiativ under foreningen Det Sociale Netværk, hvor unge kan henvende sig anonymt og få rådgivning om det, der fylder hos dem. Den nye mentorordning er henvendt til unge, som er tilknyttet Børne- og Ungdomspsykiatri Odense og som samtidig har et misbrugsproblem.

- De unge oplever, at her er nogen, de kan tale med, og nogen som støtter dem i deres hverdag. Det er uhyre vigtigt for unge, der kan savne nogen at snakke med, hvad enten det er forældre, venner eller rådgivere, siger Pia Bastrup, leder af Headspace Odense.

Poul Nyrup Rasmussen, tidligere statsminister, nu bl. a. direktør for Headspace, har været med til at gøre opmærksom på organisationen. - Der er brug for Headspace, når livet mudrer til for en ung, sagde Nyrup ved et besøg i Odense. Foto: Ivar Juel Nordentoft
Annonce

Unge under 20 år

Målgruppen er børn og unge under 20 år, der har kontakt med Børne- og Ungdomspsykiatrien i Odense. Der forventes at indgå ca. 20-30 personer om året. (ijn)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce