Annonce
Sport

Sådan vil Odense Sport & Event forny sig

Præsentation af OB's og Odense Sport & Events regnskab for 2018 med fra venstre OS&E-direktør Enrico Augustinus, sportsdirektør, Jesper Hansen og næstformand i OS&E's bestyrelse Erik Laumand. Foto: Michael Bager
Selskabet bag OB, Odense Sport & Event, er slået ind på en ny strategi, som er udviklet sammen med konsulentfirmaet Valcon. Med den nye direktør Enrico Augustinus i spidsen er besparelser og nedskæringer afløst af investeringer og fornyelser. Her er fem eksempler på de nye vinde.

Brødtekst

Annonce

Events, ikke messer

Odense Congress Center, der er en del af Odense Sport & Event, har i mange år været hjemsted for et stort antal messer. Men nogle af dem er stort set nul-forretninger, og de skal afløses af meget mere moderne events. Et eksempel på den nye type arrangementer er Odincon, hvor en stor e-sports-finale i Arena Fyn blev kombineret med et væld af kommercielle og underholdende aktiviteter, der passede til e-sporten, i messehallerne ved siden af.

- De messer, der klarer sig fint, som for eksempel vores store VVS-messe, fortsætter. Men ellers vil vi hellere tænke helt nyt og udvikle et arrangement, der ikke ligner mange andre, og som giver både os og deltagerne noget ekstra, siger næstformand Erik Laumand.

Nyt klubhus

Et nyt superliga-klubhus med stærkt forbedrede faciliteter og et godt samarbejde med amatørklubben OB skal sammen med et fodboldakademi skabe grundlag for udvikling af fremtidens spillere.

Digitalt overalt

Med ansættelsen af it-manden Enrico Augustinus som direktør er der taget hul på en kraftig digital opgradering. Første skridt er udskiftning af al elektronik på stadion.

Fra pølser til kantiner

Cateringfirmaet Kai Thor leverer mere end røde pølser til rejsegilder og sommerfester. Firmaet driver kantinen på Facebook-byggepladsen og kan snart fortælle om endnu en meget stor kontrakt på kantinedrift.

Nyt hotel

- Ved at investere i Hotel Odeon giver vores ejer os gode muligheder for at lave større forretninger med de kunder, vi allerede har. Det er i stedet for kun at tilføre ny kapital, siger direktøre Enrico Augustinus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce