Annoncørbetalt indhold

Sådan vælger du det bedste malerfirma

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for professionel hjælp til at male vægge, loft, træværk eller spartle, skal du først og fremmest finde en maler, der kan udføre arbejdet for dig. Ligegyldigt om arbejdet skal udføres i dit hus, din lejlighed eller på din arbejdsplads, er der mange malerfirmaer at vælge imellem, så det kan være svært at vide, hvordan du træffer et godt valg. Her får du fem gode råd til, hvordan du vælger det bedste malerfirma til dig og dine behov.

Et gennemskueligt tilbud

Annonce

Hos professionelle malerfirmaer kan du få et uforpligtende og gennemskueligt tilbud, som du kan tage stilling til, inden du takker ja eller nej til opgaven. Vælg et firma, som efter en fysisk eller telefonisk konsultation kan give dig en endelig og fast pris på opgaven. Gå efter et firma, hvor tilbuddet er skræddersyet præcist til dig og dine behov.

Pris og kvalitet

Pris og kvalitet hænger sammen. Vælger du den allerbilligste maler, du kan finde, risikerer du at få en maler, som også bruger den billigste maling og som ikke tager sig den nødvendige tid til at udføre opgaven korrekt. Du kan også risikere at få en maler, som ikke overholder aftaler, fordi maleren har taget for mange opgaver ind. En maler, som har erfaring og den rette uddannelse koster måske lidt ekstra penge. Til gengæld får du langt højere kvalitet og den nødvendige viden til at udføre arbejdet ordentligt.

Trustpilot

Tjek firmaets anmeldelser på Trustpilot og på Facebook. Her kan du læse om andre kunders tilfredshed og oplevelser med et givent malerfirma. Se også, om firmaet selv henviser til Trustpilot på dets hjemmeside. Et firma, som er stolt af sit arbejde, og som ikke har noget at skjule, vil ofte tydeligt vise deres Trustpilot-rating på deres hjemmeside.

Spørger ind til dine behov

Når du aftaler opgaven med malerfirmaet, kan du lægge mærke til, om firmaet spørger ind til dine behov og ønsker, eller om de mest virker interesseret i deres egne behov. Et professionelt og erfarent malerfirma går op i at yde god service, som gør kunderne tilfredse.

Mavefornemmelse

Et sidste godt råd er at lytte til din mavefornemmelse. Får du en dårlig fornemmelse af et firma, kan det være en god idé at undersøge markedet for malerfirmaer lidt nærmere. Det kan være svært præcist at vide, hvad det er, der giver dig et dårligt indtryk, men der er ofte en grund til den dårlige mavefornemmelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.