Annoncørbetalt indhold

Sådan undgår du kedeligt vinterhår

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste af os får kedeligt, tørt og glansløst hår om vinteren. Håret bliver svært at sætte, det er mat og vil ikke makke ret. Det kedelig hår bidrager til et ærgerligt vinterudtryk, hvor man ofte også bliver blegere og ikke får rørt sig så meget. Der er heldigvis nogle tricks, så du kan komme det års hårkrise i forkøbet og holde håret flot og skinnende hele året rundt.


Annonce

Kost og kosttilskud

Kroppen er et system, der er meget forbundet. Den bedste og mest vedvarende måde at behandle kedeligt hår er derfor kost og hårvitaminer. Hvis du får de vitaminer, mineraler og fedtstoffer, som kroppen har brug for, så får du et flottere hår.


Det vil også bidrage til væksten. Du kan altså få et stærkere og sundere hår, når du sørger godt for din krop.


Hårvitaminer indeholder de vigtigste vitaminer og næringsstoffer, der giver dig et sundt og smukt hår indefra, som biotin, vitamin A og D og silica.


Undgå direkte varme

Det værste du kan gøre ved træt og tørt hår, er direkte varme. Hvis du vil undgå frizz og udtørring, så er det en god idé at lægge føntørre, glattejern og krøllejern på hylden i vinterhalvåret. Lad i stedet håret tørre naturligt og bind det op i stedet for at sætte det. Hvis du skal bruge varme, så er det vigtigt, at du beskytter håret inden med en varmebeskyttende spray.


Lange, varme bade er også med til udtørre håret, så det kan være en god idé at skrue ned for varmen og mængden af bade, hvis du drømmer om fyldigt, stærkt og sundt hår hele året. Det er en god idé at bruge lunken vand til at skylle shampoo og balsam rester ud af håret.


Fugt, fugt, fugt

Når håret begynder at frizze og tørre ud, så er det fordi, det er for tørt. Den tørre varme indendørs og kulden udendørs udtørrer både hud og hår. Derfor skal du huske at fugte dit hår ekstra meget i de kolde måneder. Find produkter, der giver rigeligt fugt. Det kan også være vigtigt for dig, selvom du ikke behøver bruge dem om sommeren. Balsam og hårmasker kan være en løsning, hvis dit hår har brug for lidt ekstra fugt. Der er også mange naturlige produkter, der kan øge fugten som olier og fede fødevare. Det kan også hjælpe, hvis du sørger for at drikke rigeligt væske i løbet af dagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.