Annoncørbetalt indhold

Sådan undgår du at blive syg i det kolde vejr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom at efteråret er rigtig smukt med sine brune blade og koldere vejr, så føre det kolder vejr desværre også ofte sygdomme med sig. Fra midten af efteråret til ind i foråret er det højsæson for influenza og forkølelser i Danmark. Vi har sikkert alle prøvet at blive godt og grundigt syge, når det er begyndt blive koldt i vejret, og der er bare ikke noget mere irriterende end at skulle være sengeliggende i flere dage, fordi man simpelthen ikke kan rejse sig fra sin seng. Heldigvis er der en række ting, som man selv kan gøre for at forebygge at blive syg. Det kan man blandt andet gøre gennem sin kost. Vi har derfor samlet tre ting, som du skal implementere i din kost for at undgå at blive syg.


Annonce

Ingefærshot

Du har sikkert hørt om det, ingefærshottet, der på magisk vis skulle sørge for, at du ikke bliver syg. Men et ingefærshot kan faktisk virkelig hjælpe med at sørge for, at du ikke bliver syg, så snart det begynder at blive koldt. Der er nemlig en hel række af gode vitaminer i ingefær, som der kan hjælpe dit immunforsvar med at blive stærkere. Du kan sagtens lave dit ingefærshot selv, og det er faktisk overhovedet ikke så svært. Hvis du selv laver det, så kan du også selv bestemme hvilke smage, som du kunne tænke dig. For selvom du ikke kan lide ingefær, så kan du sagtens lave et shot, der ikke smager så meget af ingefær.


Grønsager

Det lyder nok som noget din bedstemor ville fortælle dig, at du skal spise dine grøntsager, for ellers bliver du syg. Men der er faktisk noget om det. Der er nemlig en række gode vitaminer og mineraler i grøntsager, som der kan hjælpe dit immunforsvar stå stærkere over for influenza og andre sygdomme. Du behøver ikke engang at få dine grøntsager igennem salater. Der er nemlig mange andre måder, hvorpå du kan sørge for, at du spiser de grøntsager du skal. Du kan eksempelvis prøve en suppekur, som er perfekt, når det er koldt i vejret.


Tag en hue på

Det lyder nok også som noget, din mor plejede at sige til dig, da du var lille. Men der er en grund til, at det er rigtig vigtig, at du tager din hue på, når du går udenfor, når det er koldt. Man kan nemlig nemmere få mellemørebetændelse og andre sygdomme, hvis man ikke har hue på, når det er rigtigt koldt udenfor.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.