Annoncørbetalt indhold

Sådan tjener du hurtigt penge på dine værdigenstande.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Økonomi kan være en ubehagelig ting, og samtidig kan det være lidt af en tabu for mange mennesker. Det kan føles ubehageligt at sige nej på grund af mangel på penge, og det kan være ubehageligt at spørge om et lån. Det behøver det ikke at være, og der findes en række muligheder for, hvordan du kan optage lån. Har du en bolig, kan du tegne et lån gennem den, eller du kan få pantsat et par af dine værdigenstande. Du kan læse mere om pantsætning i denne artikel, eller du kan se mere her.


Annonce

Pantsæt dine værdier

At pantsætte sine værdigenstande kan være en nem og hurtig måde at tjene penge på. Når man pantsætter sine værdier, sælger man sine produkter med tilbagekøbsret. På denne måde får du mulighed for at tjene på dine værdigenstande, uden at du behøver sælge dem helt. Det kan være en hurtig og nem måde at tage et lån på. At pantsætte sine værdigenstande, kan være en nem måde at tage et mindre lån på. Når du pantsætter dine genstande, skal du selv købe dem tilbage, og det er derfor en god ide at pantsætte, hvis du ved lånet er kortvarigt og din indtægt stiger snarest.


Hvad er salg med tilbagekøbsret?

Når man sælger sit produkt med tilbagekøbsret, sælger man produktet til en kreditor, som udbetaler en procentdel af produktets værdi. Man har så mulighed for at tilbagekøbe sit eget produkt, inden for den aftalte tid der er noteret kontrakten. Dit produkt kan enten afleveres fysisk, hvor det opbevares sikkert indtil du har tilbagekøbt dit produkt. Du kan også beholde produktet selv, her laves der et pantebrev, som beskriver produktet og dets værdi, og på den måde repræsenterer det det pantsatte produkt.


Hvad kan jeg pantsætte?

Hvis du vil pantsætte et produkt, er det en fordel at vide hvad der bedst kan betale sig. Du bør pantsætte ting af høj værdi. Det kan for eksempel være en cykel, veteranbil, smykker, designertasker, motorkøretøjer eller interiør. Du kan, med andre ord, pantsætte alle dine genstande med højere værdi. Når du sælger din genstand med tilbagekøbsret, får du udbetalt en procentdel af genstandens værdi. Du vil altså kunne få udbetalt flere penge, fra produkter med en højere værdi. Husk at du pantsætter med henblik på selv at købe genstanden tilbage, og det er derfor vigtigt at pantsætte ting, du har mulighed for at tilbagekøbe inden for den aftalte tidsramme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.