Annoncørbetalt indhold

Sådan tackler du lydproblemer i dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forestil dig dette: Du har gæster, og snakken går, glassene klinger og latteren lyder i hele spisestuen. Men det er som om, at lyden er ekstra høj, og alting runger.

Det er et problem rigtig mange danskere kommer ud for. Man kender godt selv det at gå ind i et tomt rum, og høre den rungen og det ekko, der kastes fra væg til væg, når man snakker derinde. Og det samme sker i eksempelvis spisestuen, hvis væggene er bare og mange taler i munden på hinanden.

Annonce

Rigtig mange er også blevet ekstra opmærksomme på problemet efter at flere af os har skullet arbejde hjemmefra, samtidig med at hele resten af familien også var hjemme.

Der findes heldigvis mange løsninger på problemet, og her komme nogle af dem.

Akustikpaneler

En akustikvæg eller akustikpaneler, er paneler, du kan montere på dine vægge eller på dit loft, der hjælper til at absorbere noget af al den lyd, der er i huset. Mange monterer disse over spisebordet, i stuen eller i køkkenalrummet for at undgå den rumklang, mange har problemer med.

Akustikpaneler er alt andet end grimme. Du kan få dem i mange forskellige designs, så du kan finde nogle, der passer ind i resten af din indretning. Det er en af de måder, du kan afhjælpe unødvendig støj i dit hjem på.

Hobby og musik

Har du et musiklokale i dit hjem? Eller bruger du meget tid på værkstedet med larmende maskiner? Her kan akustikvægge også være til hjælp. Man kan endda få nogle mere heftige nogle, der egner sig godt til musikrummet eller værkstedet. Det vil gøre, at resten af huset nærmest ikke vil kunne høre, hvad du går og laver derinde.

Brug hvad du har!

Selvfølgelig er der andre mere almindelige genstande, der kan hjælpe på rumklangen. Har du meget bare vægge, vil du med fordel kunne få gavn af at hænge nogle billeder op, der kan stoppe lidt af støjen.

Samtidig er noget så simpelt som gardiner med til at gøre en kæmpe forskel. Herunder kan gulvtæpper også hjælpe enormt meget. Faktisk kan det være så simpelt, som ikke at have store næsten tomme rum, en masse møbler, tæpper og pynt på væggene, og der har du dig en løsning på problemet.

Hvad er problemet?

Lyden bliver til støj så snart der ikke er noget i rummet til at bryde fordelingen af lydene ud i rummet. Har man mange bare vægge, vil lydene altså nemt kunne hoppe rundt i rummet, og det er det, der skaber rumklangen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.