Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer du penge på dine faste udgifter

Har du problemer med at få dit budget til at løbe rundt i hverdagen? Der er mange steder, hvor du kan spare, hvis du blot gennemgår dit forbrug en gang i mellem. Derfor har vi her samlet et kort overblik over, hvilke faste udgifter du nemt kan spare penge på.

Du skal løbende sørge for at gennemgå dine faste udgifter, da det er der, du ofte bruger rigtig mange penge. På meget kort tid kan du nemlig spare flere tusind kroner ved for eksempel at skifte mobilabonnement eller forsikringsselskab. Ofte kan du endda få bedre løsninger til færre penge, så du ikke kun sparer penge, men også får mere for dine penge.

Undersøg dine faste udgifter

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dine faste udgifter er, og hvor meget du betaler. De faste udgifter kan eksempelvis være det, du betaler til dit forsikringsselskab, mobilabonnement, fitnesscenter, fagforening, TV osv. Der er stor forskel på, hvad de forskellige services koster, og derfor kan det være en fordel at kigge dem igennem.

Skift mobilabonnement til et billigere selskab

Et af de første og nemmeste steder, hvor du kan ændre dine faste udgifter, er på dit mobilabonnement. Der findes utroligt mange mobilabonnementer, men tag for eksempel Greentel, som har nogle af Danmarks billigste abonnementer fra kun 48 kr./md. Selvom det er billigt, går du ikke ned på kvaliteten og du får en god 4G-dækning.

Der er desuden ingen binding eller ændringsgebyr ved skift af abonnement, så det koster dig ikke noget at skifte. Ofte vælger du selv, om du ønsker at få flyttet dit gamle nummer til det nye selskab eller om du ønsker at fået nyt nummer. Selskabet klarer hele flytningen og opsigelsen hos dit nuværende selskab for dig. Så det er nemt og hurtigt at spare penge sådan.

Skift og saml dine forsikringer

Alle bør som minimum have en indbo- eller ansvarsforsikring og en ulykkesforsikring. Hvis du skal ud at rejse, kan det også være en fordel med en rejseforsikring. Priserne på de forskellige forsikringer svinger meget, og det skal undersøges, om du kan få den samme forsikring billigere et andet sted. Det samme gælder naturligvis også forsikringer til både din bil, sommerhus, båd, og hvad du ellers har.

Der er derfor mange penge at spare, hvis du har mange forsikringer. Ofte kan det også betale sig at samle sine forsikringer, så du for eksempel samler din ansvars- og ulykkesforsikring hos ét forsikringsselskab. Så laver de ofte en samlet pakke til dig, hvor du kan få større rabatter.

Opsig eller skift TV-abonnement og streamingtjenester

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at gøre op med dig selv, om du har brug for både TV og streamningtjenester. Mange har begge dele – og flere af slagsen – og det kan blive dyrt i længden. Så find ud af, om der er nogle du kan opsige. Er det for eksempel nødvendigt både at have Netflix og HBO på samme tid? Du skal også finde ud af, om du skal bruge alle tv-kanaler. Ofte findes der udbydere af kabel-TV, hvor du kun betaler for de kanaler, du ser. Det kan være billigere i længden.

Der er altså rigeligt penge at spare, hvis du bare bruger lidt tid på at gå budgettet efter i sømmene.

Denne artikel er sponsoreret af Heymate.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.