Annoncørbetalt indhold

Sådan skal du indrette soveværelset for optimal søvn

Dette indhold er sponsoreret

Søvnen er vores vigtigste redskab for at kunne fungere optimal i en travl hverdag. Mange danskere oplever, at døgnet har for få timer til at nå alt det de skal. Derfor skære mange et par timer af søvnen, men det er en grufuld fejl at begå, hvis man spørger de ledende forskere på området. Søvnen er nemlig ekstrem i forhold til at opretholde en sund og velbalanceret hverdag. Faktisk kan mange på søvn føre til stress, angst og i sidste ende depression, hvis man ikke passer godt på sig selv. Du har sikkert hørt, at du skal have otte timers søvn hver nat, og det er et ganske glimrende udgangspunkt, selvom vores kroppe er forskellige. Dog er der også andre ting, som er væsentlige i forhold til at skabe det rette sovemiljø. Det gælder blandt andet kvaliteten af den søvn du får, og her spiller indretningen af dit soveværelse faktisk en rolle. Der er ting, der er super vigtige i forhold til at komme til at sove bedre og en af dem, er altså indretningen af dit soveværelse, sengevalg med videre. Hvis du skal have en ny seng, så kan det være en god idé at læse denne kontinentalseng test, så du er klar over de forskellige muligheder, du kan vælge imellem på markedet.

Kontinentalsengen er uundgåelig, men kun hvis du har plads til den

Hvis du har pladsen til det, så er det helt sikkert en god idé at anskaffe dig en stor seng, hvor der virkelig er masser af plads til at brede sig. Det skal du gøre fordi, at du vender og drejer dig i løbet af natten, og derfor skal du have plads til at gøre dette. Her er en kontinentalseng et fantastisk bud på en seng, der er værd at smide efter. Her får du både en boxmadras i bunden af sengen, der bliver efterfulgt af en springmadras og en topmadras. Kontinentalsengen er blevet særdeles populær de seneste par år, hvilket er grundet de gode søvnresultater man kan opnå ved at sove heri.

Annonce

Send skærmene uden for døren i soveværelse

Et andet tip, hvis man vil højne sit søvnresultat er at lægge skærmene uden for døren, når man skal sove. Det blå lys som udsendes fra smartphones og TV-skærme forstyrrer søvnen, da det fortæller øjet, at det er tid til at vågne. Drop derfor at kigge på din mobil lige inden du skal sove, hvis du vil have et det bedste ud af din søvn.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.