Annoncørbetalt indhold

Sådan skaffer du de bedste medarbejdere på Fyn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på udkig efter de bedste medarbejdere på Fyn? Hvad end du skal lokke ledige på markedet, eller lokke dem fra et andet firma, er det altid et spørgsmål om og sikre sig de bedste kandidater?

Der har i tredje kvartal i 2021 manglet flere og flere arbejdere, og det er ikke kun nok længere og konkurrere på lønnen. Vi vil i denne artikel gennemgå nogle ting du kan gøre for, at sikre dig nogle af de bedste kandidater til dit firma.

Annonce


Nedenfor kommer vi ind på ting, som du kan overveje, så du kan tiltrække de bedste kandidater i dit nærområde.


Hvad kan dit firma tilbyde?

Som nævnt ovenfor er det ikke længere nok kun og konkurrere på lønnen, det handler også meget om, hvilke medarbejder goder, som du kan tilbyde dine medarbejdere.

Er du i en butik er der mange medarbejdere, som får medarbejder rabatter - men er du på et kontor er det ikke ligefrem en oplagt ide.


Medarbejder goder, som du kan overveje er: fri frokost, flexible arbejdstider, give medarbejderne mulighed for og arbejde hjemmefra, hvis ikke fast, så nogle dage.

Det kan også være dit firma er et af de første som indfører en 4 dages arbejdsuge, som flere og flere firmaer har gjort, eller noget så simpelt som forkortede arbejdstider, eller stoppe tidligere om fredagen.


Hvordan er atmosfæren på dit kontor?

Medarbejdertrivslen er også en vigtig del for nye og nuværende medarbejdere. Hvis det er slavepisker dage, hvor ingen snakker og alle bare stirrer ind i skærmen, er der nok mange der vil overveje stillingen 2 gange.

Tiltag for, at højne medarbejder trivsel kan være fredagsbar, bordfodbold eller bordtennis på kontoret, det kan være X antal firmaevents pr år eller lignende, der giver noget sjov og glæde i medarbejdernes hverdag, og de samtidig knytter sig tættere til hinanden, vil kun øge deres produktivitet, når de arbejder med folk de føler de er venner med.


Allier dig med en HR medarbejder eller rekrutteringsbureau

Du overvejer sikkert nu, hvordan får jeg fundet ud af, om vores goder og miljø er bedre end konkurrenternes, og det kan være svært, altid og holde hånden på pulsen, af hvad der foregår på andre kontorer, hvorfor du med fordel kan hyre et rekrutteringsbureau Fyn, som kan hjælpe hermed, samtidig kan de finde de skarpeste og bedste kandidater, til dine stillinger.

Dit rekrutteringsbureau kan helt klart hjælpe dig med og sætte de rette rammer op, så du får lokket de aller bedste kandidater til netop din arbejdsplads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.