Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du den perfekte belysning i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender allesammen til det med at træde ind i et rum, og så er belysningen bare ikke rigtigt. Faktisk, kan belysning gøre rigtig meget for den stemning der er, når man træder ind i et rum, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt at have i orden derhjemme. Det kan eksempelvis være du skal have fat i de populære led bånd, der både kan anvendes som hyggebelysning og funktionel belysning. Men hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du skaber den perfekte belysning i hjemmet, læs med her.


Annonce

Tænk grundigt over, hvad rummet skal bruges til 

Inden du går i gang med at finde belysning til et rum, er det rigtig vigtigt at du overveje situationen nøje. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvilken belysning du skal have, alt efter hvad rummet skal bruges til. Hvis rummet er et arbejdsværelse, kan det nogle gange være nødvendigt med et kraftigt lys, hvor du derimod kan have et mere afdæmpet lys i soveværelset. Det er altså en god ide at tænke funktionalitet ind, når du skal vælge belysning.


De populære LED bånd 

Men det kan også være du skal prøve de populære led bånd, der er nemme at sætte op, og som giver en helt bestemt belysning. Disse led bånd kan bruges til mange forskellige formål. Det kan eksempelvis være du gerne vil have lys inde i dit klædeskab, men ikke har plads til lamper derinde. Det kan også være du gerne vil have lys nede bag eller rundt om sengen, her kan led også være løsningen. En tredje ting du kan bruge led lysene til, er rundt om et spejl, fjernsynet og meget mere. Den mest populære ting for tiden, er at sætte led bånd op i loftet, så de følger rummet rundt.


Gør belysningen til en del af indretningen 

Når du skal vælge belysning til dit hjem, er det en god ide at tænke det som en del af indretningen. En lampe kan gøre ret meget for det samlede udtryk, og derfor er det vigtigt at vælge en løsning, der ikke afviger alt for meget fra den stil du ellers ville have. Her kan led være en smart løsning, det ikke fylder så meget, samtidig med du kan vælge det i alle farver og størrelser, så du er sikker på det når hele vejen rundt. På den måde er du garanteret den perfekte belysning i hjemmet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.