Annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer du et smukt farvel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er den eneste ting, vi alle sammen kan være sikre på at vi kommer ud for – døden. En dag skal vi alle sammen herfra og selvom det er en sørgelig tanke, så kan man godt gøre noget for at det ikke kun bliver en depressiv og trist dag, som man vil tænke tilbage på med sorg i hjertet. En begravelse kan gøres til en utrolig smuk oplevelse, som i stedet vil blive et sørgeligt, men samtidigt positivt, minde, som man vil huske tilbage på med sorg, men også med taknemmelighed og glæde. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder.

Sørg for at pynte kirken 

Annonce

Nogle kirker tilbyder en form for standard løsning, i den forstand at de sætter nogle roser op og lægger udsmykker kirken. Uden at sige noget ondt om kirkerne, så er det bare ikke altid det man har brug for som efterladt. Det kan være at afdøde havde en yndlingsblomst, som I gerne vil have skal dominere rammerne. Det er derfor en rigtig god idé at tale med præsten og kirketjeneren om hvad i ønsker. På den måde kan i sammen sikre at rammerne bliver smukke og ligesom i gerne vil have det, til en vis grænse selvfølgelig.

Tal med en bedemand

Der er dog nogle ting som man ikke selv kan tage sig af, i forbindelse med en begravelse. Det kan f.eks. være transporten af den afdøde, eller klargøringen af afdøde inden de skal i kisten. Derfor får I også brug for en bedemand der kan hjælpe jer med alle de opgaver i ikke selv kan varetage. En bedemand kan også være med til at støtte jer i sorgen, samt hjælpe med meget af planlægningen på grund af den store erfaring de har på området. Hvis har brug for en bedemand er der flere forskellige måder I kan finde en på.


I kan enten tale med jeres netværk eller søge på internettet. Hvis i søger på internettet og bor i Odense, kan i f.eks. skrive ”bedemand odense” og så vil i få en oversigt over alle bedemænd i Odense. I kan også søge på ”bedemænd nær mig” og så vil i se en liste over bedemænd i jeres by, men også i resten af jeres lokalområde. Husk, at ikke bare skal vælge den første og bedste bedemand, men i stedet tale med at par stykker inden i beslutter jer, så i er sikker på at vedkommende kan leve op til jeres forventninger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.