Annonce
Assens

Sådan sælger du brugt børnetøj: Få de bedste tip her

Pernille Drøge Nielsen har opstartet butikken Smaa Krudtugler i Aarup, hvor private kan sælge brugt børnetøj. Her kommer hun med gode råd til, hvordan man skaber et godt salg. Foto: Amalie Hermansen
Annonce

Hvis du vil sælge dit brugte børnetøj, så er der flere ting, du skal være opmærksom på, inden du sætter det hele til salg.

1 God pris

For at få et godt salg, så er det nødvendigt at overveje prisen på det enkelte stykke tøj. Ifølge Pernille Drøge Nielsen, så er der mange, som kommer til at sætte en for høj pris på tøjet, fordi det for eksempelvis er et halvdyrt mærke, og man derfor gerne vil have så mange af pengene igen.

Men en for høj pris kan gøre, at man ikke får solgt sit tøj. Derfor er det vigtigt, at prisen er rigtig, og at man aldrig forlanger mere for tøjet, end man selv ville give for det.

2 Væk med det ødelagte

Det er også vigtigt, at børnetøjet- eller udstyret er i god stand. Derfor giver det ikke mening at sætte noget til salg, hvor der er mærkbare og synlige pletter og huller. Og man skal også lade være med at sælge defekt legetøj eller udstyr.

3 Synlige prismærker

Ifølge Pernille Drøge Nielsen er det langt fra alle kunder, der gider lede efter prisen på et stykke tøj eller udstyr, når man står og kigger på bøjlestængerne i hendes butik. Derfor opfordrer hun til, at sælger altid sætter prismærkerne uden på tøjet, så de er nemme at finde for kunden. Undtagelsen er dog overtøj, hvor prismærkerne gerne skal sidde i nakken af tøjet.

4 Tydelig størrelse

For dette punkt gælder samme princip som det ovenstående. De vigtige informationer skal være tydelige for kunden, og derfor kan det være en god idé også at skrive størrelsen på tøjet på prismærket, så det er nemt for kunden at finde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Fyn

SUS Nyborg langt fra niveau

Annonce