Annoncørbetalt indhold

Sådan låner du penge til det du mangler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske står du og mangler en ny computer til studiet? Eller er din telefon stoppet med at virke, og du har ingen reserve? Eller skal du købe hus eller bil, og mangle hjælp til finansieringen? Så skal du måske ud og tegne et lån, og det kan være skræmmende. Først og fremmest forbindes lån ofte med noget negativt og skamfuldt, men sådan er det ikke, og det bør det heller ikke være. Der findes mange typer af lån, og lige så mange årsager til at tegne et lån. Start med at undersøge markedet, og sammenlign gerne et par forskellige lån. Du kan for eksempel finde de bedste forbrugslån her, og sammenligne dem med hinanden.


Annonce

Find det rigtige lån

Når du skal optage et lån, er det vigtigt at du læser det godt igennem, og ikke bare vælger det første og det bedste. Der kan være stor forskel på lån, selvom summen er den samme, og det er derfor vigtigt at du sætter dig godt ind i hvilke regler og vilkår der er for de forskellige lån. Det betyder dog ikke at du kun kan optage lån gennem banken, du kan også låne penge nu med et online lån. Er online lån kan være lige så godt som et lån gennem banken, det kræver bare at du kigger dine muligheder ordentligt igennem, før du optager et lån.


Planlæg din afvikling 

Når du har fundet det lån der passer til dig, gælder det om at få lagt en plan for lånet. Husk at et lån skal afbetales, og du kan derfor ikke bare bruge løs af alle pengene, du har lånt. Læg en plan for hvor meget og du afvikler af dit lån om måneden, og sæt det gerne en smule højt. Du kan med fordel prøve at omlægge dit budget, så du har en post til gældsafvikling. Når du har betalt dit lån helt ud, kan du beholde denne post og bruge til opsparing i stedet. Du kan også finde et lille bijob som for eksempel rengøringshjælp, som kan give dig en lille ekstra indtjening om ugen.


Hold overblikket 

Når du skal låne penge, er det vigtigt at du holder overblik over dine finanser. Hvis du har flere forskellige lån, kan du med fordel forsøge at få dem samlet under samme kreditor, så du nemmere kan overskue renter, forfaldsdatoer og lignende. Det er essentielt at have overblik over dine indtægter og udgifter når man låner penge, da det ellers kan resulterer i mange små lån, og måske endda lån til at afbetale dine lån med. Gør det til en vane at tjekke dine udgifter løbende, og hold dig selv ansvarlig for forbruget, både når det er for højt, men også når det er lavt og godt gået.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.