Annonce
Kerteminde

Sådan kan du hjælpe: Køb en aktie i Bella Vista og få et gratis brød

Du kan være mere til at give lidt mere økonomisk grobund for Bella Vista-projektet, som Gunvor "Gumse" Andersen glæder sig meget til for alvor folder sig ud. Foto: Mette Louise Fasdal
Annonce

Kerteminde: Aftenskolen Amanda i Kerteminde, hvis undervisning ofte samler elever, der har psykiske og fysiske udfordringer, og som ofte har et svagt socialt netværk uden for skolen, har netop købt kolonihavehuset "Bella Vista" i haveforeningen Byfogedløkken i Kerteminde.

Kolonihaven skal et være nyt samlingssted for aftenskolens elever og skal samtidigt også være med til at gøre skolen mere synlig for omverden.

Det er ikke gratis at etablere en kolonihave - faktisk er det lidt af en kraftanstrengelse for skolen økonomisk, siger skoleleder Ellen Hansen.

Hun fortæller, at skolen budgetter med, at der er behov for 130.000 kroner til projektet, fordi der blandt andet også er udgifter til et nyt hus, der skal bygges på grunden.

Derfor er Aftenskolen Amanda lykkelige for et initiativ, der går ud på, at Langegade Bageri i Kerteminde sælger aktier til projektet.

En aktie koster 100 kroner. Du får så til gengæld et gratis brød med fra bageren, som giver de 100 kroner videre til Bella Vista-projektet.

Du kan også støtte kolonihave-projektet ved at sætte penge ind på foreningens nemkonto 9860 0000477621 - skriv "Bella Vista" i emnefeltet, når du overfører pengene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce