Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du gøre din nye bolig til et smart hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med flere og flere virksomheder, der lancerer en række forskellige smart home-produkter, er det lettere end nogensinde at konvertere din bolig til et smart hjem. Men hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at lave et smart hjem, kan det være en forvirrende opgave at vælge de rigtige produkter.

Det kan også være, at du ikke kender til de tilgængelige løsninger på markedet. For at omdanne din nye bolig til et smart hjem er det derfor vigtigt, at du kender til de forskellige muligheder, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Der er nemlig mange måder, du kan gøre dit hjem smart på uden, at du skal bruge en masse penge.

Annonce

Tre nyttige smart hjem-produkter til enhver bolig

Med smart belysning i din bolig får du mulighed for nemt at styre belysningen i dit hjem. Her betjener du nemlig ikke lyset med hjælp fra en afbryder. I stedet styrer du den med hjælp fra din Wi-Fi-forbindelse via en app på din telefon eller tablet.

De fleste tilbyder nemlig en app, hvorigennem du effektivt kan styre smart belysningen. Ønsker du smart belysning i din bolig, kan du eksempelvis vælge LED-lys såsom LED-strips: https://www.plusled.dk/ledstrips.html.

Smarte højttalere spiller en vigtig rolle i et smart hjem. Du kan styre de forskellige funktioner i boligen ved hjælp af stemmekommandoer. Som et resultat fungerer de som en assistent til at kontrollere alle aspekter af dit hjem. Du kan gå med Amazon Echo, Google Home eller lignende. Valget er helt op til dig.

Når du omdanner din nye bolig til et smart hjem, er det også vigtigt at gøre det mere sikkert. Det er nemt at sikre smarte hjem, da du kan gøre brug af alt lige fra sensorer til overvågningskameraer.

Det bedste værktøj, du har til at overvåge dit hjem på en smartere måde, er et smart overvågningskamera. Ved hjælp af et smart kamera er det lettere at overvåge dit hjem, så du kan se, hvad der foregår, når du eksempelvis er på arbejde, på ferie eller lignende.

Smart hjem-produkter gør din hverdag nemmere

Der er rigtig mange fordele ved at omdanne din nye bolig til et smart hjem. De fleste vil nok nikke genkendende til, at smart hjem-produkter gør din hverdag meget nemmere.

For ikke nok med at du kan styre belysningen, få hjælp fra en smart højttaler eller overvåge dit hjem med et kamera, kan du eksempelvis også sørge for, at kaffen er færdigbrygget om morgenen, når du står op. Men udover at du skal finde ud af, hvilke typer af produkter du skal investere i, skal du også nøje overveje systemet.

Du kan blandt andet tage et kig på Zigbee-produkter, da flere af disse produkter er kompatible med både Philips Hue, Apple Homekit og Google Home. Med Zigbee kan du få en sikker adgang til alle enhederne i dit smart hjem, så de kan tale med hinanden. Find Zigbee-produkter her: https://www.plusled.dk/smart-home/zigbee-smart-home.html.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.