Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du få mere ud af dine penge

Dette indhold er sponsoreret 

Måske har du netop modtaget en kæmpe julebonus? Måske står du med en mindre opsparing eller også har du bare lidt ekstra penge til rådighed hver måned. Det mest naturlige for de fleste danskere er i denne situation blot at sætte pengene ind på deres bankkonto. Men er det virkelig den bedste løsning, hvis du vil have mest muligt ud af dine penge? Her er to bud på, hvordan du kan få mere ud af din opsparing, ved at kigge ind i at lave handler i forskellige markeder.

For at kunne investere bedst muligt, er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i de forskellige investeringsmuligheder. Én af dem er gennem aktier. Når du ejer en aktie, svarer det til, at du køber en lille andel i det selskab, som udsteder aktien. Hvis du vælger at investere i aktier, skal du være opmærksom på, at aktiekurserne kan svinge meget. Det kan betyde, at din investering kan forøges rigtig meget - men der er også risiko for, at du mister mange penge.

Annonce

Det kan virke som lidt af en jungle at finde rundt i aktiemarkedet, og hvad der påvirker det. Der er heldigvis masser af hjælp at hente. Klik f.eks. ind påDaytrader.dk, hvor du kan finde gode råd både som erfaren eller som ny trader.

CFD står for Contract For Difference - eller på godt dansk blot en differencekontrakt - og fungerer som en form for kontrakt mellem to parter. Her vil den pågældendeCFD handelvære tilknyttet en underliggende aktie, som styrer kontraktens værdi. Falder aktien, vil din CFD kontrakt altså også falde i værdi. Det betyder også, at du ikke investerer i et aktiv som sådan, men blot dets kursudvikling. Du kan bl.a. vælge at investere i råvarer, bitcoins, dollar indeks, slagtekvæg eller enkeltaktier.

Gennem handel med CFD vil du kunne opnå en større smidighed i dine investeringer. Samtidig er det et oplagt værktøj for den meget aktive trader, da der er få eller ingen handelsomkostninger. Det sker kun i sjældne tilfælde med CFD, at du ikke betale kurtage eller depotomkostninger. Sørg for, at du kigger markedet godt igennem, før du vælger at købe. Og husk altid, at der kan være forskellige risici forbundet med at investere sine penge - både gennem aktier, CFD og andre former.

Dette indhold er sponsoreret 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.