Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du din stue med nordiske design møbler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal indrette dit hjem er der meget at tænke over og mange beslutninger at tage, specielt når det komme til boliginteriør og møbler. Du skal tænke over materialer, former, farver, belysning og forskellige pyntegenstande, der giver et personligt præg. Et af de vigtigste rum at indrette er stuen, der kan ses som dit hjems hjerte og det sted, hvor du opholder dig mest. Derfor er det vigtigt at fylde din stue med smukke møbler i god kvalitet, men det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte. I denne artikel får du inspiration til hvordan du kan indrette dit hjem med nordiske design møbler.


Annonce

Enkelt design og rene linjer 

Skandinavisk design er mest af alt kendt for flotte materialer, godt håndværk, enkelt design og rene linjer. Det er overalt i verden dét, der kendetegner norden og den unikke nordisk stil og nordisk design, da det bringer de naturlige materialer og nuancer indenfor i hjemmet og samtidig fokuserer på simplicitet og velvære. Du kan også selv indrette din stue i den nordiske stil ved at fokusere få naturlige farver, rene linjer og materialer som træ, stål og sten. Du kan for eksempel finde moderne sofaborde fra Hübsch i et stort udvalg af flotte farver, materialer og former. Sofaborde skaber en god balance i rummet og kan hjælpe med at centrere stuens indretning, da tv og sofa ofte er placeret omkring eller i forlængelse af sofabordet. Derudover er de yderst funktionelle og kan også fungere som opbevaringsplads eller pyntes med stearinlys, en coffee table book eller en flot plante.


Et hyggeligt hjem med moderne indretning

Et moderne hjem der følger de seneste indretningstrends og trends inden for design behøver ikke at være et hjem uden hygge. Mange tror måske at det enkle design skaber en kedelig, fantasiforladt og kold stemning men det er ofte det akkurat modsatte. Med materialer i naturlige og varme farver kan du let indrette dit hjem så det giver et varmt og imødekommende indtryk. Hjemmehygge kommer nemlig i mange forskellige former og farver og kan skabes på mange måder, for eksempel ved at fokusere på din egen personlige stil og ved at fremhæve det smukke sofabord eller reolen i nordisk design med en buket flotte blomster, stearinlys eller en smuk lampe, der kaster et varmt lys over stuen. Det vigtigste er bare at du fokuserer på det naturlige i din indretning, og på det varme og det enkle i din stue.


Tænk på rummet som en helhed 

Til slut er det også vigtigt at huske at se rummet du indretter som en helhed. I en stue er det meget normalt at have forskellige sektioner og hjørner til forskellige aktiviteter eller behov, for eksempel en læsekrog, et tv området og måske et spiseområde, men husk stadig på at se det som ét rum, hvor du skal skabe en balance mellem de mange møbler, farver og tekstiler. Se de enkelte områder som adskilte, men samtidig som en del af et større indtryk, og lad for eksempel træsorter, farver eller tekstiler gå igen i de forskellige områder for at binde rummet sammen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.