Annoncørbetalt indhold

Sådan hopper dig og familien med på forårsmoden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er altid spændende at se, hvilke trends der hitter, når en ny sæson begynder. Vinteren er så småt ved at være overstået, og vi kan nu pakke det mørke, tunge og varme tøj væk og byde farverne og forårstøjet velkommen. Det gælder både for store og små, for lige så snart du selv hopper i forårsfarverne, får dine børn et ønske om at gøre det samme. Men hvilke tendenser vil dominere modebilledet i år for både voksne og børn? I denne artikel vil vi guide dig på vej og hjælpe dig og din familie med at blive klar til forårets mode.


Annonce

Bæredygtigt tøj til børnene

Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed er blevet det nye sort. Derfor er det heldigvis også blevet meget lettere at handle bæredygtigt, både når det gælder fødevarer og tøj. Vi vil højst sandsynligt alle sammen gerne bidrage til, at kloden kan eksistere i mange år endnu, og netop derfor bliver bæredygtigt tøj igen den helt store trend til foråret - især inden for børnetøj, da vores børn er fremtidens håb. Her er et børnetøjsbrand som Wheat et oplagt valg til børnenes nye forårstøj. Wheat sælger bæredygtigt børnetøj i naturlige materialer, der hverken går på kompromis med komfort eller kvalitet. De har samtidig et stort fokus på økologi og deres klare målsætning er blandt andet at reducere miljøpåvirkningen af produktionen.


Håbets farve til de voksne

Bæredygtighed er selvfølgelig også en tendens, der vil påvirke moden hos os voksne de næste mange årtier. Men til diverse Fashion Weeks og modeshows i år, hvor store designere præsenterer deres forårskollektioner, har der også været en anden gennemgående og tydelig tendens. Håbets farve, grøn, bliver nemlig det helt nye til foråret. Måske er det fordi, vi har brug for at klynge os til håb efter en toårig lang pandemi, eller måske er det blot fordi, at farven repræsenterer forår og nyudsprungne træer, buske og blomster. Uanset årsagen så bliver grøn i hvert fald det helt store hit til det kommende forår. Det kan være i alle nuancer lige fra limegrøn til en dyb mørkegrøn til en kraftig neongrøn. Lad den grønne farve overtage din garderobe og mærk forårets optimisme og håbefulde stemning strømme ind over dig! Brug også gerne den grønne farve, når du iklæder dine børn i deres bæredygtige forårstøj. På den måde kan I sammen som familie hoppe med på moden og blive klar til foråret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.