Annoncørbetalt indhold

Sådan hjælper du klimaet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden få personer, som ikke kender til klimaforandringerne. Den globale opvarmning er en realitet, og mange er godt klar over, at det er vi mennesker, som har påvirket vores klode aller mest. For at bremse den globale opvarmning kræver det derfor, at alle mennesker gør hvad de kan for at tage mere klimabevidste valg. Det er blandt andet valg om el, transport, mad og forbrug.


Annonce

Tag et kig på dit elforbrug 

Som nævnt, så er mange mennesker i dag bevidste om den globale opvarmning og klimaforandringerne. Der sker dagligt naturkatastrofer som tørke, oversvømmelser, temperaturstigninger, og de påvirker både naturen og dyr, samt alle mennesker hele verden over.


For nogle kan det virke uoverskueligt at skulle ændre på rutiner for at være mere klimavenlig, men at blive mere klimavenlig behøver ikke nødvendigvis at omhandle store forandringer. Mange danske familier er i dag allerede gode til at tage initiativ ved for eksempel at inddrage kødfri dage, mindske overforbrug, samt at benytte sig mere af offentlig transport eller cyklen. Men en meget simpel ting, som også kan bidrage til at støtte miljøet, og som samtidig kan give penge at spare, er at tage et kig på sit elforbrug.


Et eksempel på en lille ting, der i længden kan bidrage stort til kampen om et bedre klima, er at blive bedre til at slukke stikkontakter, når de ikke er i brug. På den måde hjælper man klimaet, og man sparer samtidig penge, fordi ens elforbrug bliver mindsket.


Derfor er klimavenligt strøm en god idé

Den største årsag til den globale opvarmning er drivhuseffekten, der sker på grund af den store mængde af CO2, som vi udleder i atmosfæren. For at hjælpe kloden bør man derfor stoppe med at bruge de fossile brændstoffer som kul og olie, og begynde at bruge andre alternative energikilder som solenergi og vindkraft. På den måde bliver udledningen af CO2 mindsket.


Et eksempel på et elselskab, som både har klimaet og deres kunder i fokus er Blue Energy. Hos Blue Energy er deres strøm 100% klimavenligt, og de tager derudover andre klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser bliver reduceret.


Er det dyrt at være klimavenlig? 

Nogle mennesker har en idé om, at klimavenlige alternativer også er dyrere. At træffe klimavenlige beslutninger behøver dog ikke at være dyrere, tværtimod, så kan det faktisk vise sig, at der er penge at spare ved at træffe valg, som er med til at beskytte klimaet.


Blue Energy har strømaftaler, som giver kunden mulighed for at være klimavenlig, uden at man skal gå på kompromis med prisen. Ønsker man klimavenligt strøm til en fast lav pris hver måned, så kan det derfor være en god idé at overveje.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.