Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din stil mere personlig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

I dag går rigtig mange op i deres tøjstil. Mange bruger tid på at vælge det rigtige og tit kommer folk til at køber de samme mainstream modefashions. Rigtig mange vil gerne være sin egen og skilde sig ud men hvis man køber det alle andre også køber så betyder det, at det er svært at skille sig ud fra mængden, hvis man går efter det, som de fleste andre også gør. Og køber de populære tøjmærker, som er in lige her og nu. Hvis du godt kunne tænke dig at skille dig lidt ud, så læs med her. Nedenfor finder du nogle tips til, hvordan du kan personliggøre din stil ved hjælpe af ganske få virkemidler. Du bestemmer helt selv, hvor mange af virkemidlerne, som du vil benytte dig af. De er tænkt som en inspiration, som du kan bruge, som du vil. Du vil sikkert også tænke, at nogle af tingene ikke lige er dig. Tipsene kan bruges til både drenge og piger


Halskæder

En af måderne, hvorpå du kan skille dig ud, er at bruge smykker. Som f.eks halskæder. De er sjove at eksperimenter med, da de fås med mange forskellige udtryk, forskelllige størrelser, længder og farver. Det er ikke svært at finde en stil, som passer lige præcis til dig. Du kan for eksempel køre den minimalistiske stil, hvor du kun bruger én lille enkel kæde. Du kan også forsøge dig med flere forskellige i forskellige størrelser og længder. Der er mange muligheder, og det er en måde at personliggøre din stil på.


Genbrugstøj

Noget, som er blevet mere og mere populært de seneste par år, er genbrugstøj. Det giver dig en oplagt mulighed for at bevæge dig væk mainstreamfashion. Du gør noget godt for miljøet, for velgørenhedsorganisationer og du sparer penge. Det er en kæmpe win win for alle. Du kan finde nogle virkelig fede ting i genbrug, hvis du giver dig tid til at lede.


Farver

Du kan også lege og eksperimentere med farvekombinationerne. Farver behøver ikke passe sammen 100 procent for at skabe stil. Man må gerne lege med dem og forsøge at matche nogle vilde ting.Forhåbentlig er du blevet inspireret til, hvordan du kan skille dig ud, hvis det er det, som du gerne vil. Når bare du husker, at det er vigtigt, at du er komfortabel med din stil . Og ligeglad med hvad andre tænker om den. Det er trods alt dig, der skal bære stilen, og derfor er det også dig, den skal betyde noget for.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.