Annoncørbetalt indhold

Sådan frisker du dit hjem op med fliserens

Dette indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle det med vi gerne vil have så pænt et hjem som muligt. Men for at kunne have et pænt hjem, skal det være ordentligt både udenpå og indeni. Derfor har omgivelserne for dit hjem også stor betydning for, hvilken udstråling det har. Men det kan være svært helt at finde ud af, hvordan man skal friske sit hjem op, så det ligner en million, da der er mange forskellige muligheder at gøre godt med. Fliserens er eksempelvis en af mulighederne for at friske hjemmet op. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du frisker dit hjem op med fliserens, læs med her.

Hvad er fliserens

Fliserens er bogstavelig talt en måde at rense sine fliser på. Et af de steder, der udføre fliserens i topklasse er Nanostone. Når man bor i Danmark, og vejret skifter rigtig meget, kommer der en masse skidt og snavs, der også sætter sig i fliserne i haven eller indkørslen. Derfor kan man bruge en fliserens, der fjerner skidt og snavs og får fliserne til at se ud som nye. Hvis du gerne vil toppe din fliserens, kan du lægge en algebehandling oveni. Fliserens er altså en rigtig god måde at passe på dine fliser og sørge for de både holder længe, samtidig med de ser godt ud.

Forny dine fliser

Det er ikke altid man lige tænker over det med at man skal passe på sine fliser. Det er heller ikke altid man tænker over de faktisk kan komme til at se pæne ud igen. Mange glemmer helt alt om fliserne, og giver op på at få dem rene igen. Men det er altså muligt at få så godt som nye fliser, hvis du benytter dig af fliserens. Og ikke nok med at du får fliser, der ser ud som nye, får du altså også dit hus til at ligne en million.

Nyd dine rene fliser

Når du først har fået renset dine fliser én gang, vil du nok få det gjort igen. Hvis du får renset dine fliser på terrassen eller rundt om i haven, kan du friske dit hjem endnu mere op. Det eneste du skal gøre er, at du skal pynte op med planter og hyggelige kroge. På den måde har du altså mulighed for at nyde dine rene fliser med en kop kaffe eller bid mad i haven. Du får altså det maksimale ud af et par nye fliser.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.