Annoncørbetalt indhold

Sådan fejrer du dit barns fødselsdag med manér

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dit barn fortjener naturligvis kærlighed, opmærksomhed og forkælelse hver eneste dag. Dog skal der lige skrues lidt ekstra op for opmærksomheden på din guldklumps fødselsdag.

Har dit barn også tårnhøje forventninger til hans eller hendes fødselsdag, og vil du gerne indfri de forventninger, så kan du med god grund starte planlægningen allerede i dag. Der er nemlig op til flere ting, der skal planlægges – lige fra mad og sange til gaver og pynt.

Annonce

Sæt stemningen med festlig fødselsdagspynt

Skal både fødselsdagsbarnet og resten af familien i feststemning, så kommer du naturligvis ikke udenom at pynte op.

Hvordan du skal pynte op til en børnefødselsdag afhænger af flere faktorer. Det afhænger først og fremmest af barnets køn, alder og ikke mindst smag. For nogle børn kan det ikke blive vildt nok, mens andre børn foretrækker noget pænt og neutralt pynt. Som mor eller far til et fødselsdagsbarn har du nok de bedste forudsætninger for at vurdere, hvilken stilart der skal køres med mht. pynten.

Du kan med fordel købe følgende pynt til den store dag:

·        Matchende tallerkner, krus og bestik i pap

·        Balloner

·        Bordflag

·        Trækpropper

·        Serpentiner

·        Fødselsdagstog (en ægte dansk klassiker)

Mens noget pynt og tilbehør kun kan bruges én gang, f.eks. paptallerkner og trækpropper, så er det også muligt at købe genanvendeligt pynt til fødselsdage. Det er f.eks. muligt at købe et fødselsdagstog fra Goki, Bloomingville, Kids by Friis eller et af de mange andre mærker. Togene koster som regel mellem 100 og 400 kr.

Sørg for lidt godt til maven og ganen

Hvad end du vil holde en stor fødselsdagsfest for dit barn, eller om du blot vil invitere den nærmeste familie, så skal der naturligvis tænkes i mad og drikke.

Men hvad spiser og drikker man til en børnefødselsdag i vores tidsalder? Det kommer helt an på, hvor gammelt barnet er, hvornår gæsterne er inviteret til, og hvor meget du vil gøre ud af det. Du får nogle konkrete forslag herunder:

·        Frokost: Pizza, hotdogs, mexicanske pandekager og / eller sandwiches

·        Morgenmad / brunch: Æg, pølser, bacon, frugt, franskbrød, skyr og pandekager

·        Eftermiddagskaffe: Boller, cookies, melon og kage

Og mht. drikkevarer, så skal der naturligvis være te og kaffe til de voksne, mens børnene skal kunne nyde noget kold saftevand og / eller sodavand.

Ingen fødselsdag uden gode gaver

Er der noget, som især mindre børn går op i, så er det gaver, og de stiller sig ikke tilfreds med hvad som helst. Derfor skal du og de øvrige gæster tænke grundigt over, hvad fødselsdagsbarnet skal forkæles med i år.

Det oplagte vil selvfølgelig være at spørge efter en ønskeliste, da de fleste børn ved nøjagtigt, hvad de gerne vil have, når det kommer til spil og legetøj. Der skal dog også være mulighed for at tænke lidt ud af boksen.

Vil du gerne give dit barn en oplevelse i stedet for en materialistisk gave, så giv f.eks. et gavekort til en tur i en forlystelsespark, vandland eller noget helt tredje.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.