Annoncørbetalt indhold

Sådan får du styr på din økonomi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Økonomi et ord de fleste af os har godt kendskab til, og dermed ved de fleste også, hvor svært og uoverskueligt det kan være. Det er vigtigt at have overblik over og styr på sin økonomi, men de mindste ting kan hurtigt få korthuset til at vælte. Når korthuset er væltet og økonomien er trang, kan det være meget svært og uoverskueligt at få styr på det. Derfor kan du i denne artikel læse et par råd til at få økonomien tilbage på gled.


Annonce

Tjek dine muligheder for boliglån

Overvejer du at købe bolig, er det vigtig at vælge det rigtige lån, også selvom banken måske siger nej. Du kan tage lån på mange måder gennem banken, men der er også mange muligheder for lån uden om banken. Der findes fordele og ulemper ved begge og det nemmeste kan gøre, er at få et tilbud af banken, og tjekke en uden om banken låneberegner så du kan sammenligne fordele og ulemper. Der findes også mange typer af lån. Du kan for eksempel tage et pantebrevslån i din egen bolig.


Tjek dit forbrug

Når du har tjekket muligheder for lån og måske overvejer om skal gøre brug af det, så tjek dine udgifter igennem. Tjek op på hvor meget du betaler i udgifter og tjek derefter om det er nødvendigt. Måske har du meget mere i din TV pakke end du har brug for? Eller måske betaler du til en streamingtjeneste eller app, som du ikke gør brug af længere. Ryd op i dine udgifter og sørg for at de er tilpasset dit forbrug. En anden post du kan tjekke, er forbrug. Sørg for at skrue ned for varmen, når du lufter ud i vintermånederne. Lad være med at lade vandet løbe i evigheder, og tænk over hvor meget lys du har tændt når du er hjemme.


Tilpas din dagligdag 

Som en sidste ting bør du overveje din dagligdag og dine vaner. Det behøver ikke være trist og kedeligt at spare penge i dagligdagen, og der findes en lang række måder at have det sjovt på, uden at det behøver koste dig en formue. Start med at lave et budget hvor du tydeligt kan se alle dine indtægter og udgifter. Regn derefter ud hvor mange penge du har til “lommepenge” til hele måneden. Når du ved det, så ved du også hurtigt hvad du kan og ikke kan denne måned. Du kan spare lidt på en post, for at få flere “lommepenge”. Du kan for eksempel lave lidt lettere og billigere retter til aftensmad og du kan have nogle dage, hvor det udelukkende er tid til at forkæle dig selv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.