Annoncørbetalt indhold

Sådan får du sommerhuset klar til foråret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Foråret i Danmark er endelig skudt i gang, og det kan mærkes. Solen skinner, himlen er blå og folk er begyndt at bevæge sig udenfor døren uden dynejakker og vanter på. Man ser endda flokke af mennesker nyde diverse mad og drikkevarer på byernes terrasser og baggårde. Og det gode vejr er tiltrængt – for vintrene er hårde og lange når man bor i Danmark.

Men lige så hårde og lange som vintrene kan være, kan somrene være dejlige. Derfor har mange danskere faktisk også investeret i sommerhuse rundt omkring landets kyster. Og dem vil mange af os nok gerne begynde at gøre brug af nu hvor vejret er blevet så dejligt. Vi vil endda nok fortsætte med at tage i sommerhus, så snart vi har tid, indtil slutningen af august måned.

Annonce

Men hvilke ting skal du huske på, når du gør sommerhuset klar til dette års sæson? Læs med her for tips til hvordan du hurtigst muligt kan rykke ud i sommerhuset, og hvordan du får mest ud af foråret og sommeren i dit sommerhus.

Gør huset skinnende rent

Et sommerhus der bare har stået vinteren over kan nok godt have nået at samle lidt støv. Derfor kan det være en god idé at tage ud i sommerhuset og sætte en halv eller hel dag af til at gøre huset rent – især for støv. Få støvet af på diverse overflade og hjørner, få støvsuget og luftet godt ud imens. Du vil takke dig selv enormt for denne handling – for der er ikke noget værre end at tilbringe en nat i et hus fyldt med støvmider. Dine næsebor vil i hvert fald takke dig for det.

Køb nogle gode havemøbler

Selvom et rent hjem passer perfekt til aftenerne og nætterne i sommerhuset, må vi nok alle sammen erkende at vi har tænkt os at bruge de fleste timer udenfor i det gode vejr. Tænk bare på hvor dejligt det er at ligge og slikke sol med en god bog. Og det kræver nogle gode havemøbler. Hos Carl Hansen & Søn finder du nogle helt exceptionelle teaktræ havemøbler, så du kan ligge og sidde behageligt i din have.

Fyld køleskabet op

Nu hvor der er styr på rengøringen af huset og havemøbler til haven, kan du begynde at tænke over at få fyldt køleskabet godt op med diverse forfriskninger – såsom kolde drikke og is. De to ting går i hvert fald hånd i hånd på en varm sommerdag. Og køber du stort ind allerede nu vil du takke dig selv senere. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.