Annoncørbetalt indhold

Sådan får du et sundere hår

Dette indhold er sponsoreret

Væksteventyret fra det danske hårplejebrand, HairLust, med rødder fra Fyn, pryder det fynske frisørsaloner og materialister. HairLust har fået fart på og har på sin blot 4 år fået over 800 forhandlere, der sælger brandets hårplejeprodukter og hår vitaminer. Rasmus Serup, som er den ene stifter af virksomheden har haft sin opvækst i Tommerup på Fyn, og med en entreprenant familie, har Rasmus trådt i familiens fodspor, men i en anden retning. Rasmus' far har tidligere stiftet Grambogård og nu Tablemanners som laver træmøbler. HairLust har over 100.000 kunder fordelt på sine 10 markeder: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien og Storbritannien. Hvad Rasmus startede som en sidebeskæftigelse under uddannelse på Copenhagen Business School er nu blevet til en prisvindende hårpleje brand. I dag har Hairlust et bredt produktsortiment, som er fremstillet af naturlige ingredienser til kampen mod hårtab hos både mænd og kvinder. Hvis du lider af hårtab, så kan du læse med her, hvor du får tre tips til hvordan du får et sundere hår.

Vitaminer giver sundere hår

Annonce

Selvom alle de vigtige vitaminer til håret kan dækkes gennem din kost, kan det nogle gange være svært i en stresset hverdag. Derfor kan du med fordel vælge hår vitaminer, som kan tilføre dit hår alle de vitaminer det har brug for, for at opnå et sundere og stærkere hår. Hairlust tilbyder en række produkter, hvor du kan se hvad de enkelte vitaminer bidrager med og vil gøre godt for netop dit år. På den måde skaber du de bedste forudsætninger for at skabe et sundt hår indefra, ved at få opfyldt alle dine vitaminbehov mod at gro et sundere og flottere hår.

Ammehår efter en graviditet

Hvis du lige har født, og lider af ammehår efter din graviditet, så kan du med fordel udskifte din normale shampoo og balsam hjemme på badeværelset, men hårpleje produkter fra Hairlust, som kan være med til at sætte gang i hårvæksten igen, tilføje dit hår ekstra styrke og øge volumen helt nede fra hårrødderne af.

Vådt hår er lig med skrøbeligt hår

Det er en dårlig ide at redde dit hår, mens det er vådt, da det gør håret mere skrøbeligt og mindre modstandsdygtigt, end hvis du redder med en børste i tørt hår. Det kan derfor være en god ide at anskaffe dig en Wet brush fra Hairlust, som er en specielt lavet hårbørste, som passer perfekt til vådt hår.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.