Annoncørbetalt indhold

Sådan får du en aften, som du ikke glemmer så hurtigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Savner du også at have dage, hvor du laver noget helt ekstraordinært? Måske er du i et forhold, og der er gået lidt for meget hverdag i den. Eller måske ønsker du at invitere dine gamle venner over til en aften, som de ikke vil glemme igen. Du kender måske til de klassiske tricks: at skabe en hyggelig atmosfære, hvor gæsterne føler sig tilpas, og at sørge for god mad. Vi har dog sammenfattet nogle tips, som uden tvivl vil gøre, at du sammensætter den mest perfekte aften til kæreste, venner og bekendte. Med denne artikel vil du uden tvivl være årets vært.


Annonce

Det må du ikke glemme, når der serveres god mad 

Er du i tvivl om, om du igen skal præsentere den samme menu, som du gjorde dengang for et halvt år siden? Husk endelig, at du gerne må være kreativ. Sørg for at finde på nye smagskombinationer i forret, hovedret og dessert, som med garanti blæser dine gæster bagover stolen. Måske tør du endda, at gribe fat i mere kulinarisk mad. En god fiskeret kan aldrig gå galt. Hvis du så formår at sørge for den rette vin, er maden i hus - en god Riesling til fisken vil ikke blot forårsage en rund smag, men også være med til at hæve stemningen ved bordet. Du kan med fordel finde flere Riesling eller andre vine, og give dine gæster en vinsmagning, og samtidig sørge for, at der er ingen, som vil kede sig til din aften.


Underholdning, dans og gode snakke 

Selvom en Riesling kan gøre folk lidt mere afslappet, så kræver det en del mere af værten, når det handler om at skaffe en nydelig stemning. Derfor er det en god idé, at du på forhånd planlægger, hvilken underholdning der skal udsmykke aftenen, når snakken er ved at gå i stå. Har du et brætspil, som du bare er vild med? Eller er der nogle skønne minder og gamle billeder, som du kan hive frem?

Derudover er det en essentiel del af en vellykket middag, at du sørger for den rette musik. Find allerede på forhånd fem til seks timers musik, som bygger op sammen med stemningen. Når gæsterne ankommer, må musikken gerne være afslappet, hvorimod den skal være dæmpet til maden. Efterfølgende kan du begynde at sætte sange på, som giver anledning til at danse. På den måde opnår du med sikkerhed, at stemningen ikke falder uden videre, og du vinder med garanti point på værtskontoen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.