Annonce
Middelfart

Sådan får du dit budskab ud: Avisen inviterer igen til skrivekursus i byrådssalen - nu med en nyhed

Mia Harm Madsen, som er journalist på redaktionen og tovholder på Melfar Posten, vil primært stå for undervisning og forklaring under skrivekurset. Foto: Jan Bonde
Annonce

Nordvestfyn: Vil du lære at skrive dine egne pressemeddelelser eller indlæg, så du sikrer, at du får dit budskab ud, og læserne ser det og reagerer på det?

Så skal du komme til Melfar Posten og Fyens Stiftstidendes næste minikursus for alle interesserede læsere, som finder sted i byrådssalen på Nytorv i Middelfart 11. august.

Sidste gang, vi holdt et lignende kursus, var i september 2019. Her kom foreninger og andre aktører, der i større eller mindre grad har brug for at sende beskeder ud til offentligheden via de lokale medier. Det kan være koncerter, foredrag, udstillinger, indbydelser, debatindlæg, klummer eller noget helt andet.

Vi ville have gentaget arrangementet i foråret, hvor coronaen desværre satte en stopper for det. Men nu, hvor det igen kan lade sig gøre at mødes lidt flere, er vi klar med endnu en runde. Og her vil der være et punkt mere på dagsordenen end sidst.

Kurset indeholder nemlig først og fremmest læring om, hvad den gode pressemeddelelse skal indeholde, hvornår avisen skal have den i hænde, hvad der efterfølgende sker med meddelelsen og så videre.

Annonce

Introduktion til nyt system

Dernæst vil man under kurset blive introduceret til vores nye system for omtale af begivenheder, Eventinfo. Det er nemlig her, man snart vil skulle taste ind, hvis man har begivenheder, man gerne vil have med på vores detsker-lister.

Man kan samtidig bruge værktøjet til at sende det pressemateriale, man eksempelvis gerne vil have lavet en foromtale på baggrund af.

Hvis man kommer til kurset, bliver man derfor både klædt på til, hvordan man laver noget effektfuldt pressemateriale, og hvordan man rent teknisk kommer til at kunne nå avisen med sit materiale i nær fremtid.

For dem, der ikke har mulighed for at være med, vil vi naturligvis også fortælle mere om Eventinfo i vores aviser.

For at deltage i kurset skal man tilmelde sig til souschef Sofie Ejlskov Hugger på soehu@fyens.dk. Alle kan være med, og det er gratis.

Undervejs vil vi byde på lidt godt til ganen, og vi regner med at køre fra klokken 17 til 18.30.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce