Annonce
Kerteminde

Sådan får du dit arrangement nævnt i avisen: Kerteminde-redaktionen inviterer til fyraftensmøde

Kirsebærfestivalen er et af de arrangementer, som vi foromtaler og dækker. Billedet her er fra juli, hvor festivalen, som blev aflyst i år, lavede en lille event for at fortælle, at den glæder sig til at være retur næste år. Arkivfoto: Mille Tindal Thomsen
Fyens Stiftstidende i Kerteminde og Kerteminde Ugeavis holder fyraftensmøde, hvor du får mulighed for at få indblik i, hvordan du får dit arrangement omtalt i vores aviser. Vi giver dig samtidigt en gennemgang af vores nye system, Eventinfo.
Annonce

Hvis du gerne vil have din forening eller din virksomheds arrangement bredt ud til så mange som muligt i avisen, holder Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og Kerteminde Ugeavis onsdag 30. september klokken 16.30 et fyraftensmøde, som kan være oplagt for dig.

På mødet giver vi dig nogle til tips til, hvordan du skriver den gode pressemeddelelse, og samtidigt giver vi dig en gennemgang af vores nye system, Eventinfo.

For hvis du gerne vil have, at dit arrangement figurerer på vores Det sker-lister, eller at der dukker en foromtale af det op i avis-spalterne, er du nu nødt til at henvende dig på fyens.dk/eventinfo.


På fyraftensmødet viser vi dig, hvordan du fodrer Eventinfo. Det kræver tid at lære at kende, men vi har gjort os umage med, at systemet skal være så enkelt og brugervenligt som muligt.


Med Eventinfo har avisen taget en ny teknologi i brug, som også hjælper med til at frigive tid på redaktionen. Omtalerne af lokale begivenheder bliver sat mere i system, og journalisterne på redaktionen kan gå mere på jagt efter andre historier, som kræver noget mere benarbejde at støve op.

På fyraftensmødet viser vi dig, hvordan du fodrer Eventinfo. Det kræver tid at lære at kende, men vi har gjort os umage med, at systemet skal være så enkelt og brugervenligt som muligt.

Annonce

Meld dig til

Vi holder mødet på redaktionen i Strandgade i Kerteminde, hvor der vil blive serveret lidt drikkelse og sødt.

Af hensyn til sundhedsmyndighederne covid-19-retningslinjer om afstand er der et begrænset antal. Derfor er tilmelding nødvendigt, og det sker efter først-til-mølle-princippet. Samtidigt er det vigtigt at understrege, at vi helst ser, at der kun møder én op fra hver forening eller virksomhed.

Det vil være to af redaktionens journalister, der står for mødet, og vi producerer begge dagligt stof til Fyens Stiftstidende, fyens.dk, Kerteminde Ugeavis og kertemindeugeavis.dk.

Du kan tilmelde dig på mlfa@jfmedier.dk.

Tilmelding skal ske senest 28. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce