Annoncørbetalt indhold

Sådan får du din bil solgt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du har endelig besluttet dig for, at det er på tide at sælge din gamle bil. Du undrer dig over, hvad en mekaniker ser på, når han vurderer værdien, og du vil gerne vide, hvordan du får den solgt? Nå, men denne artikel er for dig! Læs videre og find ud af alle de ting, som en mekaniker vil tage hensyn til, før de giver et skøn over, hvor meget din bil er værd.

Skal du sælge din bil?

Annonce

Når du skal sælge din bil, kan det være en udfordring at finde ud af, hvad din bil er værd, og hvordan du får processen i gang. For at komme i gang skal du først sørge for, at din bil er blevet tjekket af en mekaniker, der har vurderet dens tilstand. De vil se på motorens tilstand, gearkasse, dæk og meget mere. Mekanikere vurderer også, om de nemt kan finde dele til denne type bil på det åbne marked. Endelig tager de hensyn til eventuelle modifikationer, der er foretaget på køretøjet.


Når mekanikeren er færdig med at undersøge din bil, giver han dig en estimeret værdi. Det næste skridt er at gå online og undersøge markedsværdien af din bil. Du skal finde en række sammenlignelige biler, der er blevet solgt i de seneste måneder, samt deres salgspriser. På denne måde ved du hvad du nogenlunde kan forvente at få for din bil. Du kan dog ikke kun regne med markedsværdien, da der kan være forskel på bilernes stand og kilometertal. Sørg altid for at få en bilvurdering først, gerne af flere forskellige, så du har en god og varieret ide om hvad din bil er værd.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg sælger min bil?

Når du har besluttet dig for at sælge din bil, og har fundet en pris du synes er fair, er det tid til at finde ud af hvordan du vil sælge den. Du kan enten sælge den privat, via annoncer på nettet eller i blade, eller du kan sælge den til en forhandler. Hvis du vil sælge den til en forhandler, skal du være opmærksom på at de aldrig vil betale dig markedsværdien, da de selv skal tjene på at sælge den videre.


Som tommelfingerregel, kan du regne med at få 20-30% mindre end markedsværdien, hvis du sælger til en forhandler, og det vil derfor være bedre for dig, hvis du kan finde din nye bil hos den samme forhandler. Din bil har en markedsværdi og en indbytningsværdi, og du kan få mere for din gamle bil ved at lade den være en del af en handel med en anden bil. Du vil stadig få mindre end markedsværdien, men stadig mere end du ville have fået i rent salg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.