Annoncørbetalt indhold

Sådan får du det bedste ud af en personlig træner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Har du taget beslutningen om, at nu skal der ske noget nyt? Måske er det et længe ønsket vægttab, du vil gøre alvor af, eller måske er du klar til at stramme op eller øge din muskelmasse – lige meget hvad er vejen frem en personlig træner, som kan hjælpe dig med at nå dit mål på den bedst mulige måde.

Når du skal vælge en personlig træner, er det en fordel at kigge i lokalområdet. Det gør det nemmere for jer at mødes og træne – og jo nemmere logistik, jo nemmere er det at komme afsted. Og netop det at gøre det nemt og overskueligt er med til at give dig et bedre forløb. Læs med nedenunder, hvor vi gennemgår en række tips til at få det bedste ud af dit forløb med en personlig træner.


Overvej dine behov for omfanget af forløbet 

En personlig træner vil typisk give dig flere pakker at vælge imellem, og det er her, du skal overveje, hvor meget du har brug for. Du behøver ikke nødvendigvis have kostvejledning og coaching med i din pakke, hvis dit mål for eksempel er at komme i bedre form – men måske er det lige præcis det, du har brug for.

Knaap.dk er en personlig træner i Valby, der tilbyder både træning, coaching og kostvejledning. Det giver dig mulighed for at vælge hele pakken, så du får hjælp på alle områder. Måske finder du ud af, at der er noget med din kost eller mentalitet, der sætter en bremser for dine mål. Det kan derfor være vejen frem for dig til at finde den perfekte balance mellem træning, kost og mentalitet, så du kan holde din nye livsstil, efter forløbet er slut.


Vær ærlig om dine vaner og rutiner 

Noget af det sværeste ved et forløb med en personlig træner kan være at fortælle en fremmed om vores dårlige vaner, når det kommer til kost og motion. Men selv om det er svært, er det næsten umuligt for din personlige træner at hjælpe dig med at opnå dine mål, hvis du ikke er ærlig fra starten.

I et forløb med en personlig træner er træning og kost skræddersyet til lige præcis dig og dine behov, så jo mere ærlig, åben og detaljeret du er, når du fortæller om din hverdag, kost og vaner, jo bedre et forløb er det muligt for din personlige træner at lave til dig.


Prøv forskellige ting af i starten 

Medmindre du har købt et på forhånd fastlagt forløb, er det en god idé at give plads til at ændre i træningsformer og kostplaner undervejs. Hvis du er ny til træning, kan det være svært at finde ud af, hvad der virker for dig – måske hader du at løbe, men elsker at cykle, og måske er tunge løft med få gentagelser bedre for dig end højintensiv styrketræning med lav vægt.


Det samme gælder for kost. Nogle trives med at tælle kalorier og skære søde sager helt ud, mens andre fungerer bedst uden restriktioner, hvor der alt i alt er en fin kaloriebalance – det er ikke til at vide, før du prøver det, og så er det rart at kunne ændre kurs undervejs.


Husk på livsstilen frem for tidsbegrænsning 

Der er en grund til, at slankekure og diæter ikke virker. De fokuserer typisk på en tidsbegrænset indsats, hvor du lever fuldstændig anderledes, end du normalt ville, og det er ikke der, du finder resultaterne. Det gælder også, hvis dit formål med en personlig træner er at få mere styrke og større muskelmasse. Nok kan du se resultater, men hvis du ikke kan holde rutinen bagefter, fordi den har været for ekstrem for din hverdag, forsvinder de resultater hurtigt.

Du skal derfor sørge for at finde en personlig træner, som kan hjælpe dig med at ændre din livsstil og gøre træning og sund kost til en naturlig del af din hverdag. På den måde skaber du en livsstilsændring, så resultaterne holder, efter forløbet er afsluttet.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.