Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den perfekte brusevæg til brusenichen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En af de større boligindretningstrends i de seneste år, har været et øget fokus på indretning af badeværelset. Efter at have spændt størstedelen af nullerne på at indrette køkken, særligt det obligatoriske køkken-alrum, er turen for mange boligejere nu kommet til badeværelset.


Annonce

Badeværelset er for mange blevet et rum der gerne må være præget af en grad af luksus. Gode materialer og flot design er i højsædet, og en trend der virkelig indkapsler dette er en brusevæg til brusenichen.


Mange skifter i disse dage det gamle badeforhæng ud med en sådan brusevæg. Men hvordan kommer du med på denne trend? Hvad er der af muligheder og hvad skal du være særligt opmærksom på? Få svaret på dette og en masse andet, når vi giver 4 gode råd til glasvæg i brusenichen.


Fordele ved brusevægge


Et godt sted at starte når det kommer til brusevæg i brusenichen, er ved at spørge hvorfor man bør have en. Der er en række fordele ved at skifte dit bruseforhæng ud med en brusevæg, særligt når det kommer til indretning.


En glasvæg skærmer typisk bedre resten af badeværelset da vandet ikke kan komme ud under det, eller skubbe det til siden som det kan med bruseforhænget. På den måde er det mere effektivt til at skærme for vandet.


Den helt store æstetiske fordel er, at glasvæggen skaber opdelingen i rummet uden at blokere for synet. Lys kan altid slippe igennem og det hænger ikke i vejen og får badeværelset til at virke mindre som et badeforhæng kan komme til.


Hvilke typer er der?


En anden ting du bør overveje, er hvilken type glasvæg du vil have. Ligesom badeforhæng kommer i mange farver og mønstre, er der også valgmuligheder når det kommer til glasvægge i din bruseniche.


For eksempel kan du overveje om du vil have bare en enkelt glasvæg der dermed kun skærmer for vandet i én retning, eller kombinere en brusevæg med en glasdør. Denne sidste løsning er den mest fuldkommende, men er måske ikke nødvendig i alle badeværelser.


Der er også forskellige stile af brusevægge. Du kan få dem der er af rent glas og måske blot sidder på en skinne. Alternativt kan du vælge en glasvæg med såkaldte sprosser. Sprosser er metalopdelinger af glasset og vil, særligt med mørke sprosser, give et mere industrielt og storby-feel.


Hvordan matcher du glasvæggen?


En af glasvæggens helt store fordele er, at den ret nemt matcher med resten af badeværelset. Modsat et badeforhæng der ofte kommer i forskellige farver, behøver du ikke tænke så meget over dette med det gennemsigtige glas.


Du kan dog gøre noget for at fuldende det look en brusevæg giver. Er du ude efter en glasvæg til brusenichen bør du generelt tænke over looket af dit badeværelse. Du får klart mest ud af dette hvis du generelt kører et moderne look.


Vælger du en glasvæg med sprosser er der nogle særlige overvejelser du bør tage. En generel regel når du indretter badeværelset er, at du bør matche dine armaturer så meget som muligt. Du bør inkludere sprosserne i armaturet, altså har du sorte sprosser bør du have sort armatur.


Vedligeholdelse af brusevæggen


En af de store bekymringer omkring en brusevæg til brusenichen, er vedligeholdelse. Hvordan holdes den ren og fri for kalk? Skal den rengøres dagligt og så videre. Dette er en reel bekymring, men der er ikke grund til at ligge søvnløs.


Vedligeholdelsen kan nemlig gøres relativt enkelt. Sørg altid for at tørre glasset af efter brug hver gang. Dette behøver ikke være en stor opgave, men den sparer dig en masse arbejde. Gør derudover glasset rent ugentligt med varmt vand og tør efter med en ren klud, så er der altid rent glas.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.