Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver du klar til nytårsfesten

Dette er sponsoreret indhold

Nytårsaften er indbegrebet af fest og farver, og for de fleste af os, er det en aften vi ser meget frem til. Her bliver det forgangne års gode oplevelser og uforglemmelige minder fejret med god mad, fyrværkeri og champange i massevis. Nytårsaften er den perfekte anledning til, at samle lige netop de venner, eller den del af familien, som du gerne vil tilbringe en sjov aften med. Her får du en lille guide til, hvordan bliver klar til året sidste aften - nemlig nytårsaften.

Den perfekte nytårsmenu

Maden er rigtig vigtig, idet vi bruger de fleste af aftenens timer på at sidde ved nytårsbordet og nyde den gode nytårsmenu. Men hvad er egentlig den perfekte nytårsmenu? Som oftest består nytårsmenuen af en forret, hovedret og dessert. Her kunne en god forret eksempelvis indebære fisk, mens hovedrettet blandt andet kunne bestå af et godt stykke kød. I forhold til desserten er det kun fantasien der sætter grænser, men en dessert som indeholder chokolade, er som oftest noget der falder i god jord hos de fleste. Hvis du selv står og er vært til denne års nytårsfest, og gerne vil undgå at stå i køkkenet og svede i flere timer, så kan du med fordel bestille årets nytårsmenu fra Gaudium. Her kan du også finde en lækker julefrokost menu, men du skal være vært til en kommende julefrokost.

Annonce

Undgå alt for høje forventninger

Nytårsaften er som regel en helt fantastisk aften, som netop derfor også er forbundet med en masse forventninger. Her kan du med fordel skue lidt ned for dine forventninger, selvom det kan være svært. Ved at sænke de høje forventninger bare en smule, er der større sandsynlighed for, at aftenen kan leve op til de forventninger, du nu måtte have. Husk på at nytårsfesten er forskellig fra år til år og fokusér i stedet på, at du blot skal tilbringe en hyggelig og sjov aften i selskab med de mennesker du holder aller mest af.

Annonce

Forbered et underholdsningsindslag

Alle elsker underholdning og du kan derfor med fordel forberede et sjovt underholdsningsindslag til aftenen. Her kan du for eksempel lave en quiz omkring året der gik, som giver dig og resten af selskabet mulighed for, at kigge tilbage på gode minder og oplevelser, som året har medbragt. Du kan være helt sikker på, at et hvilket som helst kreativt indslag, vil blive taget rigtig godt imod.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.