Annonce
Sport

Så skal der smashes: Junior-DM i tennis kommer til Odense

Det er på banerne her i Ådalen, der skal serves og smashes. Foto: Tennis Club Odense
Fra lørdag den 26. juni frem til søndag den 4. juli løber DM i tennis for de 10-18-årige af stablen på Fyn, når Tennis Club Odense er vært for dette års ungdomsmesterskaber.

TENNIS: Der er godt nyt til de tennisinteresserede fynboer. Meget snart kan man nemlig opleve dansk ungdomstennis på højeste niveau i Odense.

Tennis Club Odense (TCO) lægger nemlig baner til i Ådalen, når DM i tennis for juniorer - med det naturlige navn ungdomsmesterskaberne - finder sted fra lørdag den 26. juni til søndag den 4. juli. Her vil tennisspillere i alderen 10-18 år konkurrere i både single, pigedouble, drengedouble og mix-double som i alt vil løbe op i omkring 670 kampe.

Mesterskaberne bliver afviklet i et samarbejde mellem TCO og Dansk Tennis Forbund - med opbakning fra Fyns Tennis Forbund og frivillige fra andre fynske klubber. TCO's formand Vivian Lindberg ser frem til opgaven.

Annonce

- Vi var meget glade for at blive tilbudt værtsskabet fra Dansk Tennis Forbund, men vi skulle tænke os grundigt om – det er mange mennesker og mange dage, vi er på, siger formanden i en pressemeddelelse.

- Når vi besluttede os for at sige ja, er det, fordi vi gerne vil yde en ekstra indsats for at styrke tennis i Odense og på Fyn, og et arrangement som dette kan styrke fællesskabet og bidrage til at udvide Tennis Club Odenses foreningstilbud og faciliteter i Ådalen, hvilket vi har arbejdet hårdt for de seneste år.

Glæde i FTU

Kai Holm, der er formand for Fyns Tennis Union, er henrykt over, at det er lykkedes at trække så stor en begivenhed til Fyn.

- I FTU er vi glade for, at en fynsk klub endnu engang trækker et mesterskab til Fyn. De foregående to år har både Tennis Club Odense og Vester Skerninge Tennisklub været værter for finalerne i junior-holdturneringen. Hver gang det sker, styrker det fokus på tennis på Fyn, samtidig med at det trækker mange gæster til området, siger FTU-formanden.

- Når tennisklubberne er værter for den slags større arrangementer, så opbygger de knowhow, erfaringer og relationer, der kun kan bidrage yderligere til udvikling af fynsk tennis, som vi jo hele tiden arbejder for i Fyns Tennis Union.

Den 26. juni starter kvalifikationsrunderne, mens hovedturneringen starter den 28. juni. Finalerne spilles sidste dag den 4. juli.

Det er første gang siden 1985, at ungdomsmesterskaberne bliver afholdt i Odense.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Navne For abonnenter

50 år: Han er en af OB's største og nyder at hjælpe unge talenter på vej

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Annonce