Annonce
Middelfart

Så meget fylder det: Kom tæt på udsigtsbyggeri i Borgerservice på Middelfart Rådhus

En model af det kommende byggeri på Kulgrunden kan nu opleves i Borgerservice på Middelfart Rådhus. Foto: Jacob Kloch
- Nu kan folk med deres egne øjne selv vurdere, hvor stort vores byggeri på Kulgrunden kommer til at syne, siger Michael Nissen, der har fået lavet en model af sit projekt.
Annonce

Middelfart: Mere end en håndfuld projekter skulle Michael Nissen forgæves nå at præsentere for myndighederne, før en ændret planlov gav ham mulighed for det udsigtsbyggeri, han med al sandsynlighed kan påbegynde til januar. Byggeriet, der omfatter 50-55 ejerlejligheder i et spanskinspireret terrassebyggeri, har fra nogle sider være kritiseret for sin højde og drøjde. Derfor har Michael Nissen nu fået lavet en model af byggeriet, som udstilles i Borgerservice på Middelfart Rådhus.

- Så kan folk med deres egne øjne selv vurdere, hvor stort vores byggeri på Kulgrunden kommer til at syne, siger Michael Nissen og føjer til, at modellen selvfølgelig er lavet i størrelsesforholdet 1:1. Selve modellen er skaleret 250 gange ned.

- Vores blokke når kun 23 meter op i luften, det højeste tårn på Nytorv er 11 meter højere, nævner Michael Nissen, der købte Kulgrunden for 16 år siden og derfor har svært ved at skjule sin glæde over, at det omsider lykkedes ham at udnytte den tomme grund.

Foreløbig er 20 lejligheder solgt, mens der er en liste på 100 mennesker, som gerne vil kontaktes, når lokalplanen er godkendt. Det bliver den formentlig på byrådsmødet 6. januar.

- Derefter skal vi i dialog med dem på ventelisten, så jeg tror ikke, der går mange måneder, før alle lejlighederne er væk, siger Michael Nissen, der selv skal bo øverst i blokken længst ud mod bæltet.

Som planen ser ud nu, er der indflytning i denne blok 1. juni 2021, mens lejlighederne i den midterste blok skal stå klar 1. oktober 2021, og blokken tættest ved Havnegade er indflytningsklar to måneder senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce