Annonce
Sport

Så fodboldforåret på vej i 2. division - Middelfart tabte den første hårde test i Horsens med 0-4

Så er de i gang igen. Middelfarts stærke midtbanespiller Lasse Thomsen, der her ses i efterårets dramatiske 3-4-opgør i Dalum, var på plads, da holdet indledte rækken af testkampe i Horsens. Dalum spiller den første træningskamp lørdag formiddag over 3 gange 45 minutter på kunstgræsbanen mod naboen og rivalen i 2. division, Næsby, men det bliver som bekendt uden tilskuere. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Træner Jens Letorts hold tabte i Horsens den første af syv testkampe, men har sat den nye og tredjebedste 1. division som det klare mål.
Annonce

FÔDBOLD: Middelfart Boldklub spillede den første og skrappe testkamp ude mod Superliga-holdet AC Horsens.

Siden den sidste kamp i november har Kim Elgaard og Nikolaj Hagelskjær forladt klubben efter kontraktudløb, Teitur Magnussons lejeophold er udløbet, og Anton Bisgaard og Kristian Weber er desuden rejst.

Ind er kommet Frederik Stendal Jessen (fra MG&BK), der har fået divisionsdebut i efteråret, Jacob Linnet (Brabrand og AC Horsens), Mads Steenberg (Sønderjyske), Jonas Andersen (Hedensted og Vejle B) og Hanus Sørensen (FC Midtjylland).

- Alt hvad vi foretager os her i foråret er med den klare målsætning at hente en placering hjem, der giver os adgang til den nye 1. division, siger træner Jens Letort til klubbens hjemmeside.

Annonce

Det første hold

AC Horsens var nogle uger længere fremme i træning end Middelfart, som kom på hælene i 1. halvleg. Middelfarts opstilling:

Casper Radza – Hanus Sørensen, Niklas Vemmelund, Mads Steenberg, Simon Smidt – Jonas Villemoes, Matthias Præst, Lasse Thomsen, Emil Lyng – Casper Johansen, Frederik Høgh.

Peter Kristensen, Jonas Skytte og Peter Bergmann var ikke til rådighed.

I 2. halvleg fik Oliver Skolnik, Nikolaj Leth og Frederik Stendal spilletid i forsvaret. Jacob Linnet og Martin Conley kom ind på midten, Jonas Andersen og en prøvespiller på kanterne, og fremme blev Esben Petersen og Nicolai Frederiksen prøvet.

Horsens, som OB skal skotte ned mod i Superligaen, sluttede med en sejr på 4-0.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce