Annonce
Middelfart

Så er programmet klar: Guf for folk-folket i Middelfart i efteråret

Sam Kelly Trio spiller ørevenlig folk. PR-foto
Dansk og engelsk folkemusik venter publikum i Middelfart.

Middelfart: Foreningen GUF - der står for God Underholdende Folkemusik - er klar med sit efterårsprogram, og et nyt samarbejde med ungdomshuset Walker i Middelfart. Det udmøntes i et fælles arrangement og koncert i Ungdomshuset på Falstersvej onsdag 11. september med engelske Sam Kelly Trio.

Sam Kelly brød igennem i tv-programmet Britain's Got Talent og har siden etableret sig som et efterspurgt engelsk folknavn. Sammen med sit band The Lost Boys har han optrådt på Tønder Festival både i 2017 og 2018, hvor publikum tog særdeles godt imod dem. I Sam Kelly Trio har han selskab af to af de "fortabte drenge", Jamie Francis (banjo) og Archie Churchill-Moss (harmonika).

Carl Emil Petersen kender de fleste som leder af bandet ”Ulige Numre” som nu er opløst, da han vil koncentrere sig om sin solokarriere. Lørdag 5. oktober kan man høre, hvordan det lyder ved en solokoncert i Multisalen på Vestre Skole i Middelfart.

Carl Emil Petersen debuterede i efteråret 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Han vil i øvrigt tone frem på TV 2 skærmen til september i programmet "Toppen af Poppen".

Annonce
Songs for Iris arbejder på en dansksproget udgivelse. PR-foto

Flerstemmigt og akustisk

Efterårssæsonen slutter torsdag 14. november, hvor Songs For Iris spiller på Kulturøen i Middelfart. Bandet er et garvet live-band med et bagkatalog bestående af tre roste udgivelser. Stilen er folk-pop med fokus på flerstemmighed og akustiske instrumenter.

Lige nu arbejder Songs for Iris på en ny dansksproget udgivelse, og publikum vil kunne høre nogle af sangene ved koncerten.

Billetter kan købes på foreningens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce