Annonce
Middelfart

Så er det sommer: Ishuset i Varbjerg genåbner med fjerde generation bag disken

De tre søskende Laura Kirstine Kofod Poulsen, Christian Thor Kofod Poulsen og Andreas Asbjørn Kofod Poulsen langer fra på torsdag og sommeren igennem is og kolde drikke samt kaffe og søde sager over disken i ishuset i Varbjerg. Privatfoto
Torsdag er familien Poulsen klar med både gammeldags vafler, softice og kolde og varme drikke, som kan nydes på verandaen foran et nymalet ishus ved den populære strand.
Annonce

Varbjerg: Efter at have lejet ishuset ud de sidste to somre er familien Poulsen på torsdag klar til selv at servicere gæsterne ved Varbjerg Strand med is, slik, kage og kolde og varme drikke.

Det var Kenneth Kofoed Poulsens morfar, Peter Poulsen, der i 1933 for første gang gav strandens gæster mulighed for at nyde en flødeis i vandkanten. På torsdag er det fjerde generation, nemlig Kenneth Kofod Poulsens tre børn, Laura, Christian og Andreas, der står bag disken.

Akkurat som i 1933 er det også denne sommer Premier Is, der leverer. Og som noget nyt har familien valgt at udvide udvalget af gammeldags isvafler med softice og økologisk is. Også kaffen vil være økologisk.

Ishuset i Varbjerg er blevet malet og forsynet med palmer udenfor de sidste par uger. Privatfoto
Annonce

Udvider i sommerferien

Ishuset vil have åbent både torsdag, fredag, lørdag og søndag fra klokken 12.

Fremover vil der være åbent lørdag og søndag ind til skolernes sommerferie, hvor ishuset er åbent hver dag.

- I skolernes sommerferie vil vi udvide med toast og franske hotdogs og lave små events nogle gange med belgiske vafler og pandekager, fortæller Christian Kofoed Poulsen, som er tovholder og den, kunderne hyppigst vil opleve bag disken.

Torsdagens åbning markeres med en særlig pris på den såkaldte Varbjerg Vaffel, som består af en vaffel med to kugler, softice og en flødebølle.

For at skabe ekstra liv på stranden er familien Kofod Poulsen i weekenden 22. og 23. juni klar med et sankthans-marked, hvor folk ganske gratis kan sætte deres boder op på strandarealet foran Varbjerghus, som også er i familiens eje. og i dag fungerer som udlejningssommerhus og selskabslokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce