Annonce
Bagsiden

Så er det slut med sloganforslag

Kirsten Helstrup har vundet over 1000 slogankonkurrencer. Nu skal hun udvælge et til Bagsiden. Foto: Hans Faarup
Annonce

Konkurrence: Klokken 9 i dag, tirsdag, udløber fristen for at sende forslag ind til Bagsidens nye slogan. Vi har bedt jer hjælpe os med at finde et nyt slogan, så vi kan levere det slogan tilbage, vi har brugt i mange år: "Små kort skal spilles stort".

Dette slogan har været udlånt af seniorsportskorrespondent Niels Abildtrup, som selv har overtaget det fra den afdøde vært på Hindevad Kro, Spencer Carlsen, der tog det i anvendelse, når gæsterne betvivlede, at hans gadekryds skulle være en ungarsk mynde.

Annonce

Over 700 forslag

I går morges rundede vi 750 forslag til et nyt slogan, så det bliver et par travle dage for overdommer Kirsten Helstrup, når hun sammen med bagsideredaktøren skal udvælge det slogan, der for fremtiden kommer til at stå hver dag på toppen af Bagsiden.

Kirsten Helstrup har vundet over 1000 slogankonkurrencer, men aldrig selv været dommer. Hendes foreløbige dom over de indsendte slogans er, at der er noget for enhver smag .

Indtil det nye slogan er udvalgt, vil vi gerne gentage det fine slogan for slogankonkurrencen. Det er skabt af Kjeld Skjøde, Nr. Lyndelse, og lyder. Skriv til Bagsiden - og kom på toppen. Bagsideegnede tekster og billeder kan døgnet rundt mailes til: Bagsiden@fyens.dk. hafa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Annonce