Annonce
Nordfyn

Så er det nu, du skal hive fat i naboen: Gadefodbold og grillkylling i Morud

Fodboldgadeturneringen i Morud plejer at være en sjov aktivitet. Det er som altid muligt at stille op med et hold på max otte spillere - med to damer på banen ad gangen. Foto: Privat
Som en del af Solsikkefesten afvikles fodboldgadeturneringen igen i Morud. I år serveres der grillkylling med fritter og agurkesalat efter kampene.

Morud: Fodboldgadeturnering i Morud for voksne plejer at være en sjov aktivitet med mange hold tilmeldt. Det håber arrangørerne naturligvis også på i år.

Fodboldgadeturneringen afvikles fredag den 30. august fra klokken 17, og det koster 80 kroner at tilmelde et hold. Alle fra Vigerslev Sogn er velkomne til at deltage i fodboldgadeturneringen.

Tilmeldingen skal ske til Henrik Demant på: hd.morud@gmail.com senest den 20. august.

Reglerne er følgende: Max otte personer per hold, altid to damer på banen ad gangen, fodboldstøvler er ikke tilladt, stor hensyntagen til ens modspiller og undgå for så vidt muligt ungdomsspillere på holdene.

Turneringen afvikles på banerne ved Morud IF's klubhus, og der vil være salg af fadøl og vand. Som noget nyt i år vil der være mulighed for at købe grillkylling med fritter og agurkesalat efter kampene. Billetter til dette kan erhverves i Dagligbrugsen i Morud.

Solsikkefesten i Morud afvikles i år fra 25. til 31. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce