Annonce
Nordfyn

Så er der styr på det: Festligt punktum på flagsag

Efter at det ikke lykkedes i forbindelse med dronning Margrethes fødselsdag, kom Dannebrog torsdag endelig til tops ved Dansk Sprognævn i Bogense. Foto: Henrik Larsen

Bogense: Der er vel næsten ikke noget værre end synet af Dannebrog, der i vindstille vejr hænger slattent ned langs en flagstang.

Det var der heldigvis ingen fare for, da Dannebrog torsdag morgen blev hejst foran Dansk Sprognævn. Den friske vind sørgede for, at splitflaget strakte sig ud i dets fulde vælde, så enhver forbipasserende kunne forvisse sig om, at sprognævnet endelig fik hejst flaget.

Denne gang i forbindelse med prinsesse Benediktes 77 års fødselsdag. Med assistance fra kyndige kommunale folk var alt ellers klargjort til, at donning Margrethes fødelsesdag tidligere i april skulle markeres med flaghejsning, men som nogle læsere måske kan erindre, knækkede flagsnoren under selve flaghejsningen.

Annonce

Men nu er der kommet styr på det. Med til historien hører i øvrigt, at Dansk Sprognævn i disse coronatider slet ikke er forpligtiget til at følge de officielle flagdage. Så på den måde er der tale om en slags ekstra flagservice. (hen)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Kerteminde

Måle-fremstød på Champs Elysee: Røgeriet Hindsholm skal repræsentere Danmark i Paris

Annonce