Annonce
Odense

Så er der snaps og damer til de gamle

Den første herrefrokost for de mandlige plejecenter-beboere blev holdt i 2008 på Fangel Kro. Siden har det været en årlig tradition.

114 mænd fra byens plejecentre holder på mandag herrefrokost på Møllekroen

Annonce

Møllekroen danner på mandag ramme for årets herrefrokost, hvor 114 feststemte mænd fra plejecentre i Odense mødes til sild, æggekage og underholdning.

Den årlige herrefrokost har de foregående år været en stor succes, og interessen er derfor kun stigende. Hele 114 mænd har tilmeldt sig i år, hvor temaet er Fest på Bakken.

Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Per Berga Rasmussen, deltager selv i festlighederne.

Annonce

Bakken kommer til Odense

At Bakken er lukket gør ingen forskel for de feststemte seniorer. De henter bare Bakken til Odense med damer, sild og æggekage, og hvad der ellers hører sig til en god fest på Bakken.

Herrerne har selv bestemt menuen, og til en rigtig herrefrokost hører der selvfølgelig snaps og flotte damer til.

For at imødekomme beboernes ønsker kommer de festklædte damer 'Syngepigerne fra Søndersø' og underholder, og under spisningen kan musikken fra husorkesteret 'Swingtetten' nydes.

Annonce

Nye venskaber opstår

Det er Aktiviteter i Plejeboliger, der afholder herrefrokosten, og de har rigtig gode erfaringer med sådanne fælles arrangementer på tværs af plejecentrene:

- Vi holder arrangementer som det her, fordi vi kan mærke, hvor stor en glæde det giver vores beboere. De ser frem til herrefrokosten og til at mødes med andre seniorer, end dem de lige omgås med til daglig. Det er en god måde at skabe nye bekendtskaber på. De kommer ud og er sociale, får grinet og snakket en masse sammen, fortæller Vinnie Skovkjær, leder af Aktiviteter i Plejeboliger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce