Annonce
Faaborg-Midtfyn

Så er der åben: Carsten sælger plakater i Ringe

Onsdag satte Carsten Schmidt-Simonsen sine plakater og julekort op i Outdoor Fyn på Torvet i Ringe. I næste uge udvider han sortimentet i butikken med t-shirts. Foto: Ane Johansen

En online butik og en fysisk butik er gået sammen for at hjælpe hinanden. Nu kan man købe plakater og udstyr til jagt og fiskeri i én og samme butik.

Ringe: En vaskebjørn, en bille og en hund, der rækker tunge. Det er nogle af motiverne på de plakater, som Carsten Schmidt-Simonsen sælger online, men fra onsdag også i Outdoor Fyn på Torvet i Ringe.

Mandag aften til avisens debatmøde om butikslivet mødte Carsten Schmidt-Simonsen og indehaveren af Outdoor Fyn Mickael Simonsen hinanden for første gang. Carsten Schmidt-Simonsen ville gerne have mulighed for at sælge sine varer i en fysisk butik, og Mickael Simonsen tilbød plads i sin forretning.

Og der er ikke langt fra tale til handling. Allerede fra onsdag middag kan man nu købe plakater, julekort og senere også t-shirts med tryk i Outdoor-butikken.

- Det er gået så stærkt, at jeg slet ikke har nået at reagere på det, fortæller Carsten Schmidt-Simonsen, mens han nænsomt sætter plakaterne op, så det ser indbydende ud.

Det er et nyt samarbejde, som kan komme begge forretningsdrivende til gode, mener Outdoor-indehaveren Mickael Simonsen.

- Der må gerne være forskellige typer af varer i butikken. Kunderne i dag vil gerne overraskes, siger han og fortæller, at han ikke frygter, at han vil tabe omsætning på det.

- Det kan godt være, at nogle vil købe en plakat i stedet for en handske. Men når de så kommer til at fryse, så skal de nok komme tilbage og købe handsken også.

Annonce
Særligt isbjørnen er et populært motiv, fortæller Carsten Schmidt-Simonsen. Foto: Ane Johansen
Carsten Schmidt-Simonsen tegner selv motiverne på sin computer. Foto: Ane Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Annonce