Annonce
Debat

Så er den gal igen-igen med Assens Forsyning

Sådan ser byggepladsen ud i den nye forsyningspark i Assens i marts 2021. Foto: Assens Forsyning.

Som total udenforstående forbruger - ifølge Poul Erik Kristiansen, PEK, (bestyrelsesformand, Assens Forsyning, red.) -  må jeg igen undre mig over, hvordan Assens Forsyning (AF) igen formår at kaste forbrugernes penge ud af vinduet?

Hvornår lærer man, at stort set alle byggeprojekter, der udføres for det offentlige, konsekvent koster mere end først beregnet? I tilfældet administrationsbygning, kontrolcenter og værksted ifm. Assens Forsyningspark er prisen næsten 40 procent dyrere end først antaget.

Hvem skal betale for denne budgetoverskridelse? Ifølge PEK kommer vi som forbrugere ikke til at mærke denne horrible udgift. Hvem skal så betale, for det er vel ikke gratis?

Det er da simpel regning for enhver, at denne store merudgift skal betales tilbage med større afdrag end først antaget, men AF har måske en anden regnemaskine end den, alle andre bruger? Ifølge Danmarks Statistik har stigningen i bygge- og entreprenørbranchen over de sidste 10 år været på fem-syv procent og ikke cirka 40 procent, som AF har beregnet.

PEK omtaler tallene, der er beregnet efter, er gamle, gamle tal (fem år). Hvis disse tal er så gamle, hvorfor har man så ikke lavet nogle nye tidssvarende beregninger, inden man er gået i gang.

PEK omtaler denne prisstigning som om, at det er helt naturligt. Enhver anden, der havde regnet 40 procent galt i den private entreprenørbranche, var blev smidt ud af døren i løbet af no time.

Endvidere undrer det mig, at det er en kommunikationsmedarbejder, der hele tiden skal udtale sig omkring Assens Forsyning? Hvor er direktøren henne i hele dette her spil? Er det overhovedet nødvendigt at have ansat en kommunikationsmedarbejder, eller skulle jeg spørge på en anden måde?

Er det overhovedet nødvendigt at have en direktør ansat i AF?


Er det overhovedet nødvendigt at have en direktør ansat i Assens Forsyning?

Niels Flening, Flemløse


Hvorfor er ombygningen af genbrugsstationen (i Haarby, red.) forsinket? Hvad er det for tekniske forhindringer, der er årsag til forsinkelsen? Og hvem er årsag til disse tekniske forsinkelser? Hvor meget har denne tekniske "forhindring" kostet os forbrugere?

Der er mange flere ekstra, ekstra spørgsmål, og disse kræver svar, som selv udenforstående kan forstå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Lyt til podcasten Danmark fortæller: Demensramte Franks dramatiske døgn: En lammet arm truede med at aflive drømmen om en sidste ironman 6:8

Sport

Stil et spørgsmål og vind fede præmier: Pokalvinder med OB gæster Abildtrup & Rasmussen

Annonce