Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hele årgangen sendt hjem: Elev på Øhavsskolen er testet positiv for covid-19

Eleverne fra 7. klasse forventes at kunne vende tilbage til skolen i næste uge, hvis de kan fremvise negative tests. Arkivfoto: Torsten Cilleborg
En elev i 7. klasse på Øhavsskolen i Faaborg er testet positiv for covid-19. 7. årgang samt de lærere, der har været i nær kontakt til klasserne, er hjemsendt til selvisolation og test.
Annonce

Faaborg: Hele 7. årgang på Øhavsskolen samt berørte lærere er i dag, onsdag, blevet sendt hjem, da en elev i 7. klasse er testet positiv for covid-19.

Eleven har været i skole til og med tirsdag 24. november og har tirsdag deltaget i valgfag på tværs af flere klasser på årgangen. I samarbejde med kommunens sundhedstjeneste er det derfor besluttet at hjemsende alle elever på årgangen samt de lærere, der har haft klasserne, til selvisolation og test, skriver Faaborg-Midtfyn Kommune i en pressemeddelelse.

Alle hjemsendte elever og lærere skal isolere sig indtil første negative testsvar foreligger. Isolation betyder, at man skal blive hjemme og ikke deltage i fritidsaktiviteter, sociale arrangementer eller have legeaftaler.

Det forventes, at 7. årgang kan være tilbage på skolen først i den kommende uge. Indtil da foregår undervisning via fjernundervisning.

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce