x
Annonce
Fyn

Så du bilen?: Bilist blev påkørt efter farlig overhaling på lillebæltsbroen

Arkivfoto: Hans Østergaard.

Lillebælt: Onsdag eftermiddag fik Fyns Politi en anmeldelse fra en chokeret bilist, som kort forinden havde oplevet en hasarderet kørsel og bagefter en påkørsel fra en anden bilist på den Ny Lillebæltsbro.

Anmeldelsen fra bilisten, en 41-årig kvinde fra Fredericia, kom klokken 15.30, oplyser Fyns Politi. Hun fortalte politiet, at hun havde været på vej over broen i retning mod Fyn, da hun var blevet overhalet af en anden bil, som derefter trak ind i samme vognbane.

Det skete så tæt på hendes bil, at hun måtte bremse for at undgå at påkøre den overhalende bilist.

Bilerne fortsatte over broen til afkørsel 58, Middelfart, hvor de begge kørte fra motorvejen. Men halvvejs oppe ad afkørslen standsede den overhalende bil midt på vejen. Kvinden, som kom kørende bagfra, trak ud og overhalede den stillestående bil, og kørte videre frem mod Jyllandsvej.

Og så blev hendes bil pludselig påkørt bagfra af den overhalende bilist - som uden at give sig til kende kørte videre fra stedet.

Det lykkedes ikke for den noget chokerede fører af den påkørte bil at notere den korrekte nummerplade på bilen, der kørte væk, oplyser Fyns Politi.

Der var umiddelbart ikke tegn på skader på den påkørte bil - muligvis fordi bilisten, som stak af, havde ramt bilens anhængertræk, oplyser politiet.

Hvis du har oplysninger om sagen, kan de gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce