Annonce
Faaborg-Midtfyn

Rystet over to brande på en måned: Vi trænger til fred

Ulla Birgit Andersen måtte fraflytte Kværndrup efter en brand i hendes førstesalslejlighed. Nu har hun to gange på godt en måned også oplevet brand ved den ejendom, hvor hun bor i Vester Aaby. Arkivfoto: Nanna Lørup Buch.
53-årige brandramte Ulla Birgit Andersen er chokeret over at skulle forsvare sit privatliv efter opslag på sociale medier.

Vester Aaby: To gange på en måned, har Ulla Birgit Andersen, Strandvejen 85, Vester Aaby, oplevet brand på høloftet ved den ejendom, hvor hun og hendes kæreste bor, senest mandag eftermiddag.

Oplevelsen har sat sig dybe spor, og nu beder hun om at få lov til at være i fred, mens hun sunder sig:

- En ting er chokket over, at jeg kommer og ser min kæreste stå med røg og gløder flyvende om ørerne, mens han prøver at få kontrol over situationen, noget andet er, at jeg må se vores oplevelse udstillet på sociale medier. Folk lagde allerede opslag op på facebook, mens brandfolkene var her, og jeg synes, jeg bliver hakket på, når jeg prøver at forklare, at vi har brug for ro.

- Jeg tror ikke, jeg har sovet to timer i nat, sådan en oplevelse sidder i kroppen, pointerer hun.

Det er anden gang på kort tid, der har været brand på høloftet. Første gang var 8. januar. Politiet har endnu ikke kunnet give avisen nærmere oplysninger om brandårsagen.

- Til mig har de oplyst, at det nok skyldes gamle elektriske installationer, fortæller Ulla Birgit Andersen, 53.

Hun har i det hele taget været meget uheldig med brande. I juli sidste år måtte hun og hendes kæreste hovedkuls styrte ud af deres lejlighed i en toetagers ejendomdom på Svendborgvej i Kværndrup, efter der var opstået brand i trappeopgangen. Hvad der var årsag til den brand blev ikke fastlagt, men der var mistanke om, at den var påsat.

- Jeg flyttede faktisk til Vester Aaby for at få den grimme oplevelse lagt bag mig. Den har ingen sammenhæng med de to brande, vi har oplevet her på en måneds tid, men jeg er ærlig talt temmelig chokeret, så alt hvad jeg beder om er respekt omkring mit privatliv og forståelse, at jeg har brug for at være i fred, mens jeg kommer mig ovenpå de her oplevelser, siger Ulla Birgit Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce